(SIDE2): Det er ikke bare danseferdighetene som skal bedømmes for årets kjendiser i «Skal vi danse». Fredag tapte Tore André Flo (35) og dansepartneren Nadya Khamitskaya (25) finalen i «Skal vi danse» da Lene Alexandra Øien (27) og dansepartner Tom-Erik Nilsen (22) ble utropt til vinnere.

Les også: Seiret i danseduellen

Les mer her: - Kan noen vekke meg?

Afroparykk
Men som plaster på såret vinner han soleklart pokalen for finalens beste antrekk. Afroparykk, falsk pelsvest og glitter jumpsuit fikk hele Norge til å trekke på smilebåndet.

- Flo skal absolutt få pluss for at han i det hele tatt tør å vise seg i et slikt outfit, skryter Side2s moteekspert Storm Pedersen.

Triller terning
Storm Pedersen har igjen kastet terningen over deltakerne. Pedersen er stylist med base i New York, og er også kjent som modell, danser og moteredaktør i magasinet MANN. Denne høsten har han ansvaret for stylingen på TVNorges «Grease» og som vanlig lar han terningen trille for «Skal vi danse»- deltakernes antrekk.

SE STORE BILDER AV ALLE ANTREKKENE NEDERST PÅ SIDEN.

Antrekk 1:Lene Alexandra med Tom Erik Nilsen

Drama er bra, men når det er drama i en finale, så nytter det ikke å komme med en svart kjedelig kråkekjole. Det er interessant å se Lene med så mye tøy på, for nå er det lenge siden sist. Men finalekjolene burde komme fra et hemmeligstemplet hvelv og ose av magi for å toppe hele driten. Dette er en hvilken som helst kjole fra hvilken som helst episode.

Antrekk 2:Lene Alexandra og Tom Erik

Noen slår til med en fjæroppsats klasket på hodet, andre vil ha fjær på sine bakdeler. Lene er av dem som får disse rumpefjærene til å bruse av lykke når hun beveger seg, og vi kan godt skjønne hvorfor. Morsomt showantrekk, men jeg savner det som gjør at en finale blir en finale. Har dere brukt opp alle klærne?

Antrekk 3:Lene Alexandra og Tom Erik

Jøss, har tante rød kommet på besøk? Lene ser jo svært så frekk ut i en såpass liten kjønnsskjuler. Men sammen med den overdelen hun har brukt før, ble dette litt klumpete, rart og veldig kostymete. Er det dette som kalles finaleantrekk? Håper ikke det.

Antrekk 1:Tore André Flo med Nadya Khamitskaya

Det blir sikkert deilig for Flo å henge denne utsvettede kjolen på knaggen, for nå er den svært godt brukt. Håper den blir sendt på rens snarest før det bryter ut en bakterieepidemi i TV2. Eller kanskje den bare burde sendes ut i universet for å hindre menneskehetens undergang - bare sånn for å være på den sikre siden.

Antrekk 2:Tore André Flo med Nadya Khamitskaya

Oisann, dette var interessant! Flo skal absolutt få pluss for at han i det hele tatt tør å vise seg i et slikt outfit, for dette var urkomisk. Men det er slik det skal være. Om en ikke skaper reaksjoner med det man gjør, blir livet kjedelig. Dette antrekket er langt fra kjedelig. Drømmen er å se dette antrekket på Jan Thomas.

Antrekk 3:Tore André Flo med Nadya Khamitskaya

Personlighet er noe av det viktigste å jobbe ut fra når man kler opp mennesker. Kjempeartig å se Flo danse i en fotballdrakt. Men det var kanskje det som gjorde at Flo ble nummer to. En en formløs fotballdrakt for å vinne folkets hjerter holder ikke med mindre det er en cupfinale.

Programleder Guri Solberg

Utgangspunktet for et vellykket antrekk er absolutt til stede her. Kjolen er fin, og det at hun ikke har smykker i halsen her, gjør uttrykket mer «riktig». Lengden på kjolen derimot blir litt sånn i ingenmannsland og gjør at denne fine kjolen blir litt tantete. Men en liten, liten ting Guri. Har ikke noen sagt til deg at det er finale? Det gikk deg kanskje hus forbi for selv om kjolen er fin er den ingen showstopper.

Dansedommer Trine Dehli Cleve

Trine fant ut, som en av de få, at det faktisk var finalesending. Hun bestemte seg for at hennes lodne venn, den falske gaupepelsen, skulle plasseres rundt hennes faste kropp, for å få fres på finalen. Man trenger ikke sy sammen hjemløse katter for å få denne looken, men det er mye fint i det som ikke er ekte. Hun har lagt opp til fest og det får hun ros for. Looken er absolutt ikke oppdatert, men i en viss alder er ikke det så nøye.

Dansedommer Alexandra Kakurina

Ja, da er vi tilbake der vi startet, med botanisk hage på hodet, og smakløse smykker videre ned til et kjedelig antrekk. Hallo? Anybody home? DET ER FINALE GODDAMIT!

1197