Gå til sidens hovedinnhold

Disse leppene er klare for Norge

Sexy Scarlett strålte på fest i Paris - i dag er hun klar for Oslo.

(SIDE2): Scarlett Johansson (24) så helt fabelaktig ut i sin hvite knelange kjole med svart silkebånd i livet da hun entret den røde løperen i Paris tirsdag denne uken for å promoterer sin nye film «The Spirit».

Les også:Naken Scarlett frister

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Røde lepper
24-åringen er kjent for sin feminine og sexy stil - uten at det blir vulgært på noen som helst måte. Med knallrøde lepper kunne den unge filmstjernen lett ha sett for mye ut, men hun takler sin kule sminke på en fantastisk god måte.

Røde lepper er alltid superhet og spesielt på denne festglade tiden av året. Og selv om skiftet ut sin vakre blonde manke med en lysebrun i forrige måned - ser hun definitivt like bra ut.

For gode tips:Kopier Scarletts vakre glød

Leder årets konsert
Sammen med Michael Caine skal hun lede årets fredspriskonsert for nobelprisvinneren, den finske fredsmekleren Martti Ahtisaari. Konserten braker løs med flere internasjonale artister på tapeten torsdag kveld, og Scarlett har tidligere innrømmet at hun er nervøs for å lede showet.

Scarlett giftet seg med moromann Ryan Reynolds (31) i et hemmelig bryllup denne høsten, men det ser ut til at han ikke kommer til å ledsage sin nye kone på den røde løperen torsdag kveld i Spektrum.

Les også:Scarlett alene til Oslo

Side2 er til stede på Nobelpriskonserten - så følg med hele torsdagen for oppdateringer om kjendisene, kongelige og festen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken