(SIDE2): Dersom du leser noen av Norges største blogger har du garantert lagt merke til Ragnhild Naglestad og Anne Kristine Mykjålands «ikonprodukter». Designerduoen står nemlig bak det norske veskemerket Lulu's, og har designet det som nå trolig er landets mest trendy toalettmapper.

Konkurranse:
Vinn flotte vesker fra Lulu's her. KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Naglestad og Nykjåland åpnet butikk sammen i Kristiansand i 2004, og på et tidlig stadie begynte jentene å drømme om å lage «noe eget». Drømmen gikk i oppfyllelse da deres første kolleksjon ble lansert vinteren 2009, og siden den gang har suksesskurven bare steget.

– Den eventyrlige suksessen kom med vår serie av toalettmapper. Disse designet vi store og romslige fordi vi selv var lei av å reise med tre forskjellige mapper, og vi merket fort at fine toalettmapper var det virkelig mangel på, sier Naglestad til Side2, og forteller at planen er å nå det internasjonale markedet med produktene sine.

De lekre toalettmappene har blitt blogget om av blant annet Fotballfrue, Nettenestea, Ida Wulff og Kristina Andersen.

Sko og skjerf
Foreløpig lager jentene mest vesker og punger, men de understreker at de på sikt skal utvide sitt produktutvalg.

– Vi lager mest produkter i ekte skinn, men vi har opptatt av å ha noe i alle prisklasser slik at det er noe for enhver lommebok, sier Naglestad.

Akkurat nå holder duoen på med å lage skjerf i materialer som kasjmir, ull og silke, og neste mål er å utvikle en skokolleksjon.

– Dette virker så spennende, og vi gleder oss stort til å jobbe videre med det, avslutter Naglestad.

Har du lyst på en veske fra Lulu's? Side2 Catwalk og Lulu's gir bort tre lekkerbiskener. Se hvordan du kan vinne her. KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.