500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Emma er årets stilikon

Langt ifra lille Hermine.

(SIDE2): «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (20) mottok den gjeve prisen, «Årets moteikon», under gårsdagens Elle Style Awards.

Watson strålte i en nudefarget minekjole, av Hakaan, med vågal splitt.

Hun mottok prisen fra den legendariske designeren Vivienne Westwood, som noe pinlig berørt, innrømmet at hun ikke visste hvem skuespilleren var.

- Elsker mote
20-åringen fortalte at hun blir overveldet over å bli kalt et stilikon, og at hun forsøker å ikke fokusere på at stilen hennes vil bli kopiert av unge jenter.

- Det føles fantastisk. Jeg elsker mote. Men jeg prøver å ikke tenke for mye på det. Jeg blokker ut alt det andre, og gjør det jeg liker. Jeg har definitivt følt med mer motepress den siste tiden, men det er bare moro, sa hun ifølge Daily Mail.

Skuespilleren fremstår som mer voksen i sin nye klipp, og frisyren gir henne et sofistikert uttrykk. Watson har også greid å matche frisyren til sin nye klesstil, som både er sexy og rocka.

LES OGSÅ:Nå setter hun standarden

Individuell look
Elles britiske redaktør Lorraine Candy, lovpriste Watson for hennes individualitet.

- Hun har en veldig distinktiv indivudiell look. Hos Elle sier vi alltid, «Det er ikke hva du har på deg, men måten du bærer det». Og Emma får det alltid til, det er det som gjør henne stilig.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Utdelingsseremonien ble ledet av TV-stjernen og modellen Alexa Chung, ved London`s Grand Connaught.

Prisen for den best kledte innen musikk, gikk til Cheryl Cole. Blake Lively for best kledte TV-stjerne, og den danske supermodellen Helena Christensen fikk den gjeve prisen «Outstanding Contribution to Fashion».

Moteguruen og filmskaper Tom Ford fikk prisen for beste internasjonale designer, mens Christopher Kane ble anerkjent som Storbritannias beste designer.

Trendfargen
Dette var en kveld i motens navn, og stjernene kom selvfølgelig i sine stiligste antrekk.

Mens gull var den store fargen da Hollywoodsstjernen stilte på den røde løperen under Grammy Awards, så er det blå i alle nyanser som gjelder i England.

LES MER:Rihanna vs. Andreij

Se bildespesial:

4079

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot