500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Får 30 millioner for ansiktet

Chanel blar opp 30 millioner for Emma Watson (18).

(SIDE2): Den vakre Harry Potter-stjernen har lenge vært en del av moteimperiet Chanel. Nå vil det ærverdige franske motehuset ha henne som frontkvinne for duften «Coco Mademoiselle» - noe Emma har takket ja til.

Kledt opp
På den røde løperen har Emma selvsagt vært kledt i Chanel fra topp til tå det siste året, noe som har vært en viktig strategi for motehuset for å se om hun ville passe for dem. Nå er det ingen tvil om at hun gjør akkurat det.

Les også: Emma var kveldens dronning
Les også: De stiligste tenåringene

Se bilder av Emma nede i saken!

To duftende år
Over en to års periode vil stjernen, som fikk sitt gjennombrudd som den skoleflinke Hermione Granger i filmene om magikeren Harry Potter, fronte kampanjer for parfymen. Emma tar over for Keira Knightley som har frontet parfymen, skriver Daily Mail. Om Emma skal provosere like mye i reklamen som Keira gjør er usikkert - Keira ble avbildet med kun en rund bowlinghatt foran brystet i sin kampanje for parfymen...

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skikkelig
Det er vel et år siden Chanel sikret seg det unge stjerneskuddet som har blitt kåret til Storbritannias viktigste forbilde. 18-åringen kler seg veldig bra, hun oppfører seg bra og har ingen utagerende oppførsel - så i det hele tatt ganske lik på sin rollefigur noe som passer Chanel bra.

Kontrakten hun har signert er gullkantet - 30 millioner for reklamen og for sin rolle på lerretet får hun 20 millioner per film. Et aldri så lite stilikon har hun også blitt, bare se på bildene under!

261

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot