(Side2:) Selv om vi går mot mørkere tider, er det ingen grunn til å kle seg deretter.

Rødt
Rød er uten tvil blant de hotteste fargene akkurat nå. Dersom du blar deg gjennom bilder fra høstens visninger, er det umulig å ikke legge merke til at designere som Balmain, Emilio Pucci, Valentino, Ungaro og Marc by Marc Jacobs har falt for denne signalsterke fargen.

Gå til innkjøp av noen røde accessoirer som for eksempel pumps, hansker, skjerf eller hatt. Dersom du er vågal nok, er det heller ikke noe i veien for å kjøre en helrød stil.

Pudderblått
Blant annet Chanel, Tommy Hilfiger, og Marc Jacobs overrasket med denne kalde fargen på sesongens catwalk. Vær en isprinsesse i høst, og gå for strikkede plagg, kjoler og blazere i pudderblått.

Olivenfarger
Designerne bygger fortsatt på militærtrenden som startet for noen år tilbake, og spesielt er det Burberry Prorsum som står i spissen for denne utviklingen. Invester i forskjellige nyanser av vakre grønnfarger i høst, og miks med brunt, sennespgult og kamel.

Dyp lilla
Lilla kommer i alle former og fasonger akkurat nå. Dra på byen i en skinnende, lilla kreasjon ala Phillip Lim 3.1, eller sleng deg på sofaen i en dyp lilla joggedress. Uansett hva du velger å gjøre, er du stilsikker i en farge som dyp lilla.

Kamel
Dersom du ennå ikke har noen nyanser av denne i garderoben din, er det virkelig på tide å gjøre en investering. Det er fortsatt fritt fram for trenchcoaten, men i år er det også helt på sin plass å gå til innkjøp av en cape.