Gå til sidens hovedinnhold

Fra babe til motedronning

Se Kate Bosworths stilutvikling.

(SIDE2): Det er vanskelig å definere stilen til Kate Bosworth (30), men en ting er sikkert - hun ser fantastisk ut i nesten hva som helst.

Et moderne stilikon
Kates stil varierer ofte. En gjenganger er en rocka look, som samtidig er veldig klassisk. Hun blir også ofte sett i boheminspirerte antrekk. Ankelboots, solbriller fra Ray-Ban, og naturlig stylet hår og sminke er en gjengangslook.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Mens moteikonet Kate Moss har regjert festivalmote det siste tiåret, så har Bosworth nå tatt over kronen. Da hun under Coachella i år kom i en westerninspirert skjorte fra Isabel Marant og semskende ankelstøvletter skapte hun en look som ble kopiert av andre hele sommeren og høsten gjennom

Selv om hun til hverdags ofte kler seg avslappet og kult, overrasker hun stadig på den røde løperen med å være alt fra superelegant til supertrendy.

Velger og vraker i lususmerker
Hun mikser gjerne antrekk fra designere som Isabel marant, Altazurra, Proenza Schouler, Burberry eller Calvin Klein med smykker fra sin egen linje, JewelMint, og resultatene har gjort henne til et moteikon.

Det er ikke spesielt rart at hun ønskes velkommen til å sitte på første rad under de store moteshowene verden over.

Den 30 år gamle skuespilleren heter egentlig Catherine Ann Bosworth, og ble født i Los Angeles. Hun gjorde sin filmdebut med Robert Redfords, «The Horse Whisperer» i 1998, men gjennombruddet kom ikke før i 2002, med filmen «Blue Crush», hvor hun spilte surferjenta Anne Marie Chadwick. Den gang hadde hun en mer romantisk og babe-aktig stil med sin solbrune hud og lange lokker.

Den blonde skjønnheten nøyer seg ikke bare med å spille hovedroller i filmer. Bosworth er nemlig også å se i reklamekampanjer for Calvin Klein Jeans, nylig figurerte hun i en julekampanje for Top Shop. Hun har også vært modell for sminkemerket Revlon.

Nå er hun forlovet, og det er nok mange som gleder seg til å se hva bruden skal bære på den store dagen.

Se Kates stilutvikling her:

5389

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken