Gå til sidens hovedinnhold

Fra grå mus til trendsetter

Rumer Willis har gjennomgått en enorm stilforandring. Se bare her!

(SIDE2): Bruce Willis og Demi Moores eldste datter, Rumer Willis (20) er nesten ikke til å kjenne igjen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Farvel til fjortisstilen
Rumer Willis har nesten forvandlet seg over natten i sommer. Fra å være en skikkelig fjortisjente i stort sett bare svarte og laidbacke klær, er 20-åringen nå en flott kvinne.

Skuespillerens nye stil innebærer trendy solbriller, ultrakorte stroppeløse kjoler i hvitt, knallrødt og blått, skyhøye sko og en fantastisk makeup.

Bobsveisen har også gitt Rumer en mer voksen look.

Les også: For en puppeglipp!

Slankere
Nye bilder viser at Rumer trolig har blitt tynnere de siste månedene. Hun stråler av selvtillit og er plutselig ikke lenger så fremmed for å vise mer kropp og naken hud. Lårkorte kjoler er blitt en av hennes største favoritter i sommer - og hun ser også stunning ut i akkurat de kjolene.

Les også: Pikene som stjal showet

Blek hud
Porselenshud er blitt en het trend blant Hollywood-stjernene de siste årene. Scarlett Johansson, Dita Von Teese, Reese Witherspoon og Nicole Kidman er blant stjernene som helst stiller i blek hud, og nå er Rumer også hekta. Den bleke huden er vakker til hennes svarte hår, og gir en mystisk touch til stilen hennes.

Les også: De ble langhåret over natten

Karrierekvinne
Rumer går i både far og mors fotspor - og jobber nå intenst for å bygge opp en skuespillerkarriere. Hun debuterte allerede som 5-åring i filmen «Now and Then». Neste år spiller hun i sin niende og tiende film; «Slightly Single in L.A.» og «Wild Cherry».

Les også: Nå kommer frøken Willis

SE NYE BILDER AV RUMER I BILDEKARUSELLEN HER:

724

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om mote her:

Kommentarer til denne saken