(SIDE2): Skjønnheten Charlene Wittstock (30) har vært fyrst Albert II av Monacos kjæreste i over to år - går det endelig mot et bryllup? Monaco håper det iallfall.

Se bilder av Charlene nederst i saken!

Evig ungkar
Med kallenavn som «partyprinsen» og «singelfyrsten» har det ikke vært noen som har fått være mer enn kjæreste med den evigunge ungkaren. Men nå har Albert (50) altså holdt seg sammen med sin vakre sørafrikanske kjæreste en god stund. Ryktene om et giftermål mellom de to allerede til høsten.

Les også: - Fyrsten gifter seg

Prinsesse og OL-aktuell
Gifter paret seg blir Charlene prinsesse. Den sporty 30-åringen har en lang svømmekarriere bak seg med deltakelse under OL i 2000 med det sørafrikanske flagget på brystet. Hun skal også delta i OL i Kina i sommer, tilbake etter en skulderskade hun har slitt med i nesten to år.

Etter OL legger hun profesjonell svømming på hylla og begynner arbeidet med veldedighetsarbeid og i idrettskomiteen - svært passende for en mulig prinsesse.

Ofte sammen
Charlene og Albert har vært i mange offentlige sammenhenger sammen. Sist var i på Golden Nymph Award i Monte Carlo i hjemlandet Monaco.

Den tidligere Sports´s Illustrated-modellen stilte i en kroppsnær, svart kjole med høy splitt og selvsagt sin tjue år eldre mann ved sin side.

365