(SIDE2): Gigi Hadid er ikke fremmed for det å være en forsidepike, men denne gangen er det ikke et hvilket som helst cover hun preger.

Med en forside for Nederlands Vogue-cover, tar modellen til Instagram for å sende en hilsen til sin nederlandske familie.

Til familien

Sammen med en bilde av forsiden delte supermodellen en tekst hvor det sto «Dette er min nyeste Vogue-forside. Denne er dedikert til familien min i Nederland».

Deretter tagget hun fire slektninger med sine Instagram-kontoer.

Fotografen bak serien, Alique, delte på sin side et mer avslørende bilde av supermodellen. Der kan man se at Hadid har kastet toppen, og poserer med en løs bukse.

Stolt av formene

Det er ingen tvil om at Gigi Hadid er i vinden om dagen. Som kampanjepike for samarbeidet mellom kleskjeden H&M og motehuset Balmain er det nok å gjøre for supermodellen.

Likevel har Hadid ved flere anledninger opplevd å bli mobbet for sin egen kropp, og det at hun har mer former enn andre modeller på catwalken.

Da hun for nærmere to uker siden valgte å svare på de negative kommentarene, fikk det mye oppmerksomhet i de internasjonale pressen.

- Om jeg ikke hadde den kroppen jeg har, hadde jeg heller ikke hatt den karrieren jeg har. Jeg elsker det at jeg kan være sexy. Jeg er stolt av det, skrev supermodellen på Instagram-kontoen sin.