(SIDE 2): Motebladet Glamour har kåret de mest glamorøse kvinnene dette året.

Panelet som har valgt ut deltakerne i kåringen har bestått av moteeksperter og sangerinnen Jessica Simpson. Bladets lesere har deretter stemt fram de kvinnene de har beundret stilen til i år. Vinneren ble seksbarnsmoren Angelina Jolie.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Glamorøse gravide
Topp 5 består utelukkende av kvinner som har vært gravide i 2008. De nybakte mødrene Cate Blanchett, Halle Berry, Gwen Stefani og Nicole Kidman følger på plassene etter Jolie.

Å vente barn betyr ikke lengre at man gjemmer seg i en uformelig tunika. Disse motebevisste kvinnene har stolt vist fram magen i ettersittende aftenkjoler, og nå går de av med seieren over sylslanke modeller som Kate Moss og ungpiker som Rihanna.

Plass nr. 1: Angelina Jolie
Moteekspert Patrick McMullan beskriver henne som den vakreste kvinnen i verden, både på innsiden og utsiden. Uansett om hun blir avbildet i en flykningeleir eller på fest er hun alltid stilig. Selv etter å ha født tvillinger har hun den perfekte kroppen og ser nydelig ut uansett hva hun har på seg.

Plass nr. 2: Cate Blanchett
Jessica Simpson sier at stjernen bærer sine klær som en ballerina. Cate påstår at hun ikke er spesielt moteinteressert, men ser likevel alltid fantastisk ut. Selv under graviditeten valgte Blanchett sterke farger og utradisjonelle snitt.

Plass nr. 3: Halle Berry
Den blendende vakre skuespillerinnen har blitt 42 år. Glamours Tracy Reese beundrer hvordan hun alltid klarer å kle seg etter alderen og fortsatt se sexy ut. En høygravid Halle deltok på flere premierer med stiletthæler og utringet kjole.

Plass nr. 4: Gwen Stefani
Moteekspert Andrea Lieberman beskriver Gwen som «Hollywood møter rock 'n' roll». Til og med treningstøy ser hot ut på denne damen. Stefani er selv designer og står bak motemerket LAMB. Fashionistaen fikk i år sitt andre barn uten at dette påvirket stilen. Rockestjernen går sjelden ut av huset uten signalrøde lepper.

Plass nr. 5: Nicole Kidman
Glamours Patrick Demarchelier beundrer hvordan stjernen får rødt hår og blek hud til å se flott ut. Til tross for at hun var gravid store deler av året, så vi aldri denne skuespillerinnen i slitne mammaklær. Få uker etter fødselen var hun tilbake på den røde løperen sylslank og velkledt.

Nå blir det blir spennende å se hvem som vil bli beundret for sin stil i 2009.

LES MER HER:Disse vil du digge i 2009

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

(Alle foto: Getty Images)

1343