(SIDE2): Under helgens British Academy of Film and Television Award-utdeling (Bafta) i London glitret stjernene om kapp i diamanttilbehør til en verdi av mangfoldige millioner dollar. Det var i form av øredobber riktignok, de store diamantkjedene måtte vike for bare utringninger.

Se alle kjolene nederst i saken!

Biekjole
Angelina Jolie (33) valgte en kroppsnær, asymmetrisk kjole med gul neonmønster signert Giorgio Armani Privé-kolleksjon.

Kjolen er et litt uvanlig valg for filmstjernen som pleier å gå for litt mer glamorøs vri. Angelina kom med Brad Pitt (45), retroantrukket fra yndlingsdesigner Tom Ford, på armen - men ingen av skuespillerne reiste hjem til barna med en Bafta i bagasjen.

Angelinas kjolevalg sto i skarp kontrast til Kate Winslet (33) mer glamorøse valg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dyre øreringer
Kate glitret i øreringer fra Chopard til en verdi av over fem millioner kroner. Filmstjernen gikk for en sexy 50-talls kjole signert Zac Posen. Den svarte kjolen hadde fiskehale og dyp utringningen og ble beskrevet av den britiske avisen The Telegraph som en kjole verdi en Oscar-utdeling.

Kate har vært en av de mest prisbelønte i det nye året, og har blitt hedret med en Golden Globe for beste kvinnelige skuespiller, Critics Choice Award og for beste kvinnelig rolle i dramafilm under Screen Actor Guild Awards i forrige måned.

33-åringen ble også belønnet med en Bafta for beste kvinnelig hovedrolle for filmen «The Reader», mens beste kvinnelige birolle gikk til en strålende vakker Penélope Cruz (34) for sin rolle i Woody Allen-filmen «Vicky Christina Barcelona».

Årets film
Den mye omtalte og svært prisbelønte filmen «Slumdog Millionaire» tok virkelig storeslem under årest Bafta. Filmen ble kåret til årets film, beste adapterte manus, beste cinematography, beste klipp, beste musikk og prisen for beste regissør på festen.

Hovedrolleinnehaverne Freida Pinto (24) og Dev Patel (18) var selvsagt begge til stede og kastet glans over det store arrangementet. Freida var nominert til beste kvinnelige birolle under Baftaen, men måtte altså se seg slått av Penélope Cruz.

Les også:Verdens vakreste slumpike

Feiret med sjampis
Mickey Rourke (56) stakk av gårde med prisen for beste mannlige hovedrolle for filmen «The Wrestler». Han spiller den profesjonelle wrestleren Randy «The Ram» Robinson som var en stor stjerne på 80-tallet.

Mickey feiret det hele med sjampis på den røde løperen utenfor Royal Opera House i London der utdelingen fant sted.

Heath Ledger fikk nok en pris post-mortem for sin rolle som The Joker i «The Dark Knight».

Flere fester
Det var fest i Los Angeles i natt også - der var det musikkbransjen som feiret seg selv med den store Grammy-utdelingen.

Norge i form av Stargate-gutta fikk med seg en av prisene derfra - les mer her: Norsk Grammy-suksess .

Se bilder av stjernene fra Bafta under!

1533