Gå til sidens hovedinnhold

Gwen med oppdatert look

Gwen Stefani byttet ut sin røde leppestift med turkis eyeliner – men bare for en kveld.

(SIDE2:) Gwen Stefani er – som resten av moteverdenen – i New York denne uka for å få med seg byens fashion week, der kolleksjonene for våren og sommeren 2010 vises.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

På torsdag promoterte hun sitt klesmerke L.A.M.B. mens hun var vertinne på Bloomingdales feiring av Fashion's Night Out.

Les: No Doubt gjenforenes

I den anledning hadde No Doubt-sangerinnen byttet ut sin signaturleppestift i knallrødt med naturlig gloss, og isteden valgt å legge en turkis eyeliner – dette er i tråd med høstens makeuptrender og det er kult at Gwen, som har vært trofast mot den røde leppestiften i årevis, tester ut den knæsje looken.

SE BILDER NEDERST!

Side2 synes resultatet ble foryngende, rocka og veldig kult. Håret rett opp i «There's Something About Mary»-sveis skråstrek Rihanna-sveis er også veldig kledelig.

Familien med
Sønnene Kingston (3) og Zuma (1) fikk være med mamma på promoteringsevent, og Kingston satt vekselvis på pappa Gavin og en barnepikes arm, mens Zuma ble båret av Gwen. Kingston hadde mer enn dype brune øyne til felles med sin berømte mor: med bleket hår som sto rett til værs hersket den ingen tvil om hvem som var hans mamma.

Les: Her er Gwens lille prins

Matchende ektepar
Kvelden etter – på fredag – tok Gwen med seg ektemannen Gavin Rossdale på en fest i storbyen, og de benyttet anledningen til å matche antrekkene. Begge hadde på seg svarte klær med hvite jakker – og her hadde Gwen fått på seg den gode gamle leppestiften igjen, og slått ut håret.

Les: På konsert for å se mamma

Sjokkerende forskjell
Men har Gwen bare ansatt stylist og makeupartist på deltid, eller annenhver kveld? Det kan jammen virke sånn, for hun ser ut som en helt annen, utrendy og sliten person. Faktisk er forskjellen sjokkerende. Stylingen er helt feil, hun ser lav og bumsete ut selv med høye pumps, i motsetning til hvor veltrent og fresh hun så ut kvelden før.

Dessuten, en kameratrent stjerne som Gwen burde vite at kombinasjonen svart topp, hvit BH og blitz ikke er så heldig.

2363

Kommentarer til denne saken