(SIDE2): Carla Bruni Sarkozys svarthvite nakenbilde ble torsdag auksjonert bort til en svimlende sum av nesten en halv million kroner hos auksjonhuset Christie´s i New York. Etter en enorm mediedekning rundt nakenbildet steg den antatte salgssummen fra 25.000 kroner til over 450.000 da det ble solgt i går.

Les mer her: Stråler tross nakenbilde

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Smakfullt
Den førti år gamle eksmodellen ble avfotografert naken for 15 år siden av fotograf Michel Comte og bildet blir betegnet som svært smakfullt. Senere ble bildet kjøpt av den tyskfødte samleren Gert Elfering, som eier en rekke berømte svarthvitt bilder av blant annet supermodellene Kate Moss og Gisele Bünchen. Hele samlingen med bilder er ventet å gå for intet mindre enn 15 millioner kroner.

Les også: Nakenmodeller til 15 millioner

Anonym samler
Carla har fått enorm oppmerksomhet etter at hun ble sammen med Frankrikes president, Nicolas Sarkozy. De to giftet seg i begynnelsen av februar i år, og det kom som et lite sjokk på den ferske presidentfruen at nakenbilde av henne skulle auksjoneres bort .

Bildet ble solgt til en anonym kinesisk samler ifølge The Guardian. Inntektene fra auksjonen går til en sveitsisk veldedighetsorganisasjon.

Les også: Sexy presidentfrue i lilla

228962 Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!