Gå til sidens hovedinnhold

Få stjernelooken

Kort eller langt, midtskill eller pannelugg? Stjernene viser deg høstens største hårtrender.

(SIDE2): Stjernenes hårtrender i høst er som natt og dag. Med andre ord, alt er lov. Men skal du være kul som stjernene bør du kanskje gjøre som supermodellene Agyness Deyn, Lily Cole eller Claudia Schiffer.

La de store stjernene vise deg vei - her på Side2.

Kort hår
Den britiske supermodellen Agyness Deyn er en av få med kort hår denne sesongen. Agyness ser fantastisk ut med den lange panneluggen, med kort hår i nakken. Den bleke hårfargen passer også perfekt til den korte sveisen. De sotete øynene er prikken over i-en.

Halvlangt hår
Sienna Miller, Paris Hilton og Victoria Beckham er blant stjernene som det siste året har kvittet seg med extensions. Nå er det naturlig som gjelder, derfor har stjernene gått tilbake til sitt vanlige hår. Victoria Beckham liker best en helt stylet og glatt sveis, men Paris Hilton gjerne går for litt fall og spenner bak øret.

Halvlangt hår med krøller
Scarlett Johansson har fått noe kortere hår det siste året, og det kler henne. Det er ingen tvil om at Scarlett er inspirert av Marilyn Monroe, med blond sveis og store krøller.

Langt med midtskill
Tvillingene Ashley og Mary-Kate Olsen elsker midtskill - uansett om de går for krøller eller glatt hår. Den siste tiden har de også vist seg i en 70-talls inspirert stil, med langt hippiehår. Rufsete langt hår med midtskill kan bli den store trenden neste sommer.

Pannelugg
Kate Moss klippet nylig bort det lange håret. Nå har supermodellen fått halvlangt hår med pannelugg. Håret ligger naturlig ned i ansiktet, og skal se ut som det ikke er stylet.

Glatt
Eva Longoria og Demi Moore går fortsatt for det lange slette håret. Dette har vært en sterk trend helt siden Jennifer Aniston startet den for noen år tilbake. Nå er det derimot stadig flere som legger rettetangen på hylla, eller bruker den til å lage krøller.


Krøller
Dita Von Teese har dilla på krøller - og Marilyn Monroe. Stilikonet elsker store bølgete krøller.

Oppsatt
Jessica Simpson og Nicole Kidman er flinke til å variere håret, og har den siste tiden vist seg med oppsatt hår. Kidman drar gjerne alt håret stramt bakover fra ansiktet. Oppsatt hår passer ofte til en mer klassisk stil.

Nå er det din tur til å finne din høstlook - la stjernene inspirere deg!

Les mer om mote her:

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre