(BIIPMAG): De er ekstremt stilsikre, gjenkjenner trender lenge før vi andre og går sjeldent på en ordentlig motesmell: Vi snakker selvfølgelig om stilikonene fra 2009.

Meningsportalen Sozioland har spurt 3400 mennesker om hvilke kvinner som er årets moteikoner.

Øverst på listen
Enten det er karriere eller styling, Heidi Klum (36) overlater ingenting til tilfeldighetene. Da er det heller ingen overraskelse at modellmoren troner øverst på årets liste over stilikoner.

Klatrer opp
Dette året ble det kun en sjette plass, men neste år kan det se annerledes ut: For kun et par år siden var hun totalt ukjent, men det tidligere ekteskapet med Marilyn Manson (40) gjorde Dita Von Teese (36) til en superstjerne.

Med hennes erotiske strippeshow har hun brakt tilbake Burlesque-dansen. I tillegg har hun igjen innført den elegante stilen fra 30- og 40-årene. Dita ser alltid perfekt ut på den røde løperen.

Fyldig og motebevisst
Derimot er sangeren Beth Ditto (28) et stilikon der ikke alt sitter helt perfekt. Den fyldige frontfiguren av bandet «Gossip» fortjener likevel 10.plass på grunn av sin flotte selvbevissthet. Til og med motekongen Karl Lagerfeld (75) har latt seg imponere av briten.

Her er listen over årets stilikoner:

1. Heidi Klum

2. Michelle Obama

3. Gwen Stefani

4. Scarlett Johansson

5. Sarah Jessica Parker

6. Dita Von Teese

7. Kate Moss

8. Katie Holmes

9. Victoria Beckham

10. Beth Ditto

Kilde:(bild.de)

Siste fra BiipMag. no: Gå til forsiden her!