Gå til sidens hovedinnhold

Her er høstens folkemote

Dramatisk skreddersøm er stikkord når du skal kle deg i høst.

(SIDE2): Skal vi tro Hennes og Mauritz blir høstens mote en kombinasjon av tradisjonell skreddersøm og innovative silhuetter.

SE FLERE BILDER AV KOLLEKSJONEN NEDERST

– Skreddersydde plagg er tilbake i motebildet. Klassiske basisplagg er et opplagt valg, men i oppdatert form og med ny utforming, sier den svenske kjedens designsjef Ann-Sofie Johansson i en pressemelding.

Naturbarn
Inspirasjonen denne sesongen er hentet fra eventyr og skoglandskap og resulterer i en stil som inneholder elementer fra fiske og jakt. Trær, mose og alt som gror og er grønt har inspirert fargene, formene og strukturene i høstkolleksjonen.

Klassikeren selvsagt på plass
Sort er selvsagt en naturlig del av høstens mote, og ifølge H&M er silhuetten markert og skulpturell, med brede skuldre og smal midje. Kombiner gjerne disse skarpskårne plaggene med nostalgiske stoffer og duse farger.

Anvendelige høstfarger
Du kan enten gå for en lang og smal silhuett eller en formfull og vid denne høstsesongen. Fargepaletten viser alt fra nøytrale farger i sort, grått, brunt, blått hvitt og khaki til kalde eller bleke pasteller eller klare varme farger i edelsten og gull.

Når det kommer til mønstre og illustrasjoner har kjeden valgt seg ut striper, trykk, blomster, prikker, tapetmønstre, tegneseriemotiver, kunstinspirert trykk, jacquard, broderier, applikasjoner og lappeteppemønstre som dekor på plaggene.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Kommentarer til denne saken