(SIDE2): Jada Pinkett Smith høster oppmerksomhet overalt hvor hun ferdes, men det ble ekstra mye oppstyr da den vakre 39-åringen tok med seg sin ni år gamle datter, Willow Smith, på motefest i Milano.

Som vanlig var Pinkett Smith kledt i et rått, men moteriktig antrekk. Datteren stilte dog like så trendy. I jakke og topp med dyreprint, jeans og sneakers så Willow ut som en ordentlig fashonista, gjennomført fra topp til tå. Håret var også moteriktig stylet, og den gule skuldervesken var prikken over i-en som gjorde antrekket komplett.

Mamma Pinkett Smith hadde valgt å kle seg i skinnshorts, bluse, cape og hatt - en helt annen stil enn datteren, men like trendy.

I sine foreldres fotspor
Det er ikke til å unngå å legge merke til hvor lik Willow er sin pappa, Will Smith. Den vakre niåringen har også arvet noen av sine mors vakre trekk, men den unge jenta har ikke bare arvet sine foreldres utseende. Willow har nemlig spilt i en rekke amerikanske filmer, deriblant «I Am Legend» med pappa Will Smith i hovedrollen. Dette var også hennes filmdebut. I høst lanserte hun også sin første singel «Whip My Hair», og hun er signert med Jay-Z plateselskap Rock Nation.

Hør singelen her.

Møtte Mette-Marit
Sin interesse for mote derimot, har nok Willow arvet fra sin mor. Det er ingen hemmelighet at fru Pinkett Smith (39) er en svært så motebevisst kvinne. Hun dukker til stadighet opp på ulike motebegivenheter, så det er nesten som en selvfølge å regne at hun er på plass i Milano.

I helgen satt den amerikanske skuespilleren på første rad sammen med vår egen kronprinsesse Mette-Marit (37), da Pucci viste sin vår- og sommerkolleksjon for 2011. De to traff hverandre under Nobelspriskonserten i fjor, og det så ut til at det var et hjertelig gjensyn mellom de to.

Les også:Mette-Marit i hemmelig motemiddag

Feiret Naomi Campbell
Men det var feiringen av Naomi Campbells 25 år i motebransjen Pinkett Smith hadde valgt å ta med seg datteren på.

Motedesignerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana hyllet sin muse og gode venn, men dette er ikke første gang Campbell feires. Tidligere denne måneden ble nemlig en tilsvarende fest avholdt i London, nærmere bestemt på Dolce & Gabbanas flaggskipbutikk på Bond Street. Signerte T-skjorter med bilder av Campbell var tilgjengelig for kjøp, til inntekt for flodofrene i Pakistan.

Motevisning
Samme dag som feiringen av Campbell fant sted, var det også duket for Dolce & Gabbanas motevisning, hvor vår- og sommerkolleksjonen for 2011 sto på menyen.

Da hadde både fru Pinkett Smith og Willow skiftet antrekk. Willow var da kledt i knallrød topp og skinnjakke, svarte bukser og hun bar en clutchveske med leopardprint. Mamma var mer sofistikert kledt, og begge to så ut til å hygge seg på første rad, hvor de hadde fått æren av å sitte ved siden av frøken Campbell.

Blonder og leopard
Det er verdt å nevne at vår- også sommerkolleksjonen til den italienske designduen besto blant annet av hvite blondekjoler i ulike utgaver. Både små babydollkjoler, og kjoler med lange ermer var å se på catwalken, og leopardprint var som vanlig et viktig element i kolleksjonen.