Gå til sidens hovedinnhold

Her er vårens farge

Det er en sukkersøt sesong vi går i møte.

(SIDE2): Det går mot lysere tider og vi skal snart riste av oss de mørke og dvelende vinterklærene vi har pakket oss inn i så lenge.

SE BILDEKARUSELL NEDERST I SAKEN.

Skal vi tro Hennes & Mauritz høster det liten tvil om hvilken farge som blir en slager i den kommende vårsesongen.

Kjedens vårkolleksjon hadde gjennomgående elementer i ulike rosatoner, og fargen gjenspeiles både i dame- og herreplaggene samt i deres nye interiørserie. Vi så et glimt av rosafargen i fjor sommer, men den fikk aldri den store gjennomslagskraften. Kanskje den gjør det i år?

Søt palett
Fersken, lakserosa og korallrød er noen av nyansene som går igjen i vårens fargeskala. Om du er redd for at det skal bli i overkant søtt, bruk fargen som innslag til et ellers nøytralt antrekk eller la den falle på tilbehøret. Husk også at sommerbrun hud tåler mer farge enn den vinterblekheten vi befinner oss i.

Duse farger i vår
Sesongens øvrige fargepalett er også i tråd med den søte stilen, og duse og rene pasteller er en gjennomgående trend hos mange.

LES MER OM MOTE HER

Hennes & Mauritz lanserte mye hvitt og hvite toner, varme beige toner samt pasteller i blå, grønne, rosa og gule toner. Innslag av neon var også å se i vårkolleksjonen.

Ønsker du å skape et noe tøffere uttrykk er det i år fritt fram å kombinere det søte med sort eller andre mørke farger.

Ha det på badet
På interiørsiden er paletten sterkere, og rosa, limegrønt, grått og turkis med innslag av røde elementer er fargene kjeden vil inspirere oss med i vår.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden her!

1433

Kommentarer til denne saken