Gå til sidens hovedinnhold

Her sprekker kjolen!

Jennifer Lawrence var uheldig. Se kjolene fra SAG Awards.

(SIDE2): SAG Awards ble avholdt søndag kveld, og flere av de store stjernene stilte.

Til stede var blant annet Jennifer Lawrence (22) som var nominert til beste kvinnelige skuespiller for sin rolle i «Silver Linings Playbook».

Oisann
Da det ble klart at hun hadde vunnet strålte hun av glede, og spratt opp for å klemme alle rundt seg.

På vei opp til scenen ble hun kanskje litt for ivrig, med tanke på at hun hadde valgt en kjole med havfruefasong, altså en som sitter stramt over lårene. Og dette førte til at kjolen sprakk.

Hennes kvinnelige skuespillerkollegaer Nicole Kidman og Marion Cotillards reaksjoner ble fanget på kamera, og det var tydelig at de følte med den unge skuespilleren.

Se video her:

HTML EMBED

Prisutdelingen SAG Wards er lagt midt i mellom Golden Globes og Oscar-utdelingen, og det kan virke som om stjernene har valgt å spare på kruttet. For mens det var rødt og blonder som dominerte Golden Globes, så var det enkle linjer og monokrome toner som preget denne kvelden.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

De best kledde
Av de stjernene som likevel klarte å stråle litt ekstra denne kvelden nevnes Naomi Watts, Nicole Kidman, Marion Cotillard, Kerry Washington, Jessica Chastain, Amanda Seyfried og Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence valgte nok en gang en kjole fra Christian Dior på den røde løperen, og selv om selve snittet og kjolen generelt var enkelt, så var den svært flatterende og satt som en skudd på den unge skuespilleren.

Naomi Watts så ut som en isdronning i en lysegrå Marchesa-kjole som var dekorert med sølvbroderier.

Jessica Chastain minnet oss om en annen Jessica i sin røde kjole, nemlig Jessica Rabit. Kjolen er fra Alexander McQueen og hadde et kroppsnært snitt.

Kerry Washington har det siste året gjort seg bemerket på den røde løperen, med det ene vågale antrekket etter det andre. Denne gangen valgte hun en elegant helhvit kjole med sølvdetaljer og 50-talls inspirerte øredobber.

Marion Cotillard sin kjole har fått både supre og lunkne kritikker fra «motepolitiet». Men vi synes stjernen var nydelig i sin hvite og blå kjole med søt sløyfedetalj fra Dior. Mellom alt det sorte og hvite var det fint å se noen fargeinnslag.

Amanda Seyfried gikk for en enkel, men glamorøs look i sin havfrueformede kjole fra Zac Posen som hun paret med et langt halssmykke.

Hvem av disse var din favoritt? Stem til venstre i saken.

Se flere antrekk her:

5419

Kommentarer til denne saken