Gå til sidens hovedinnhold

Holdt varmen i pels

Celina Midelfart var vintervakker på NHO-middag. Se bilder.

(SIDE2): Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) avholdt torsdag kveld sin årlige middag. På gjestelisten sto som vanlig statsråder, næringslivsledere, stortingsrepresentanter og kongelige.

SE FLERE BILDER AV CELINA NEDERST I ARTIKKELEN

Trosset kulden
I år var middagen lagt til Operaen i hovedstaden, og toppfolket trosset den bitende kulden for å mingle og markere avslutningen på NHOs årskonferanse som ble avholdt samme dag. Konferansen denne gangen har tittelen «Smartere vekst», og har tatt for seg hvordan Norge fremover blant annet skal møte klimautfordringer, globalisering, sykefravær og et nytt økonomisk verdensbilde.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Moteriktig markert
Finstasen var godt gjemt under tykke jakker og lange frakker, og mange hadde valgt en fornuftig påkledning tross den staselige anledningen. Celina Midelfart var ulastelig antrukket som vanlig, og holdt varmen i en lys kåpe med pelskrage. Under bar hun den klassiske «lille sorte», men en noe lengre variant etter årstiden. Midjen hadde hun moteriktig markert med et bredt belte i hvitt og med svarte detaljer.

Kronprinsesse Mette-Marit bar snøens farge, og over kjolen hadde hun på seg en lilla kåpe - en farge vi også så henne i like før juleferien. Kronprinsessen var også iført gullsko med snøring og åpen tå.

LES OGSÅ:
Inspirert av Michelle Obama?

2723

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken