(SIDE2): Denne uken var det premiere på «The Sisterhood of the Traveling Pants 2». På den røde løper strålte de fire unge kvinnene som bare var jenter den gangen den første filmen hadde premiere for tre år siden.

Nå har jentene blitt store og college venter. Oppfølgeren til filmen kommer ikke på kino her hjemme - men den loves å være like søt som den forrige.

Les mer her: Gled deg til toeren!

Se video og bilder fra premieren nederst!

Alle hovedrolleinnehaverne har gjort gode karriere både i TV-serier og på film.

Blake Lively (20)
Blake har spilt i flere filmer og gjorde det godt i den første «The Sisterhood of the Traveling Pants», men hun fikk en superstart på karrieren med «Gossip Girl» der hun spiller Serena, tenåringsjenta med en litt trøblete fortid. Blake kommer fra en skikkelig skuespillerfamilie med både mor og far som er kjente skuespillere. Blakes pappa Ernie er skuespiller og regissør, og samtlige av hennes fire søsken har blitt skuespillere på enten TV eller film. Faren spiller også hennes far i de to Sisterhood-filmene.

20-åringen er i gang med nye innspillinger av «Gossip Girl» og filmen «The Private Lives of Pippa Lee» der hun spiller tenåringsjenta Pippa. Filmen har en stjernespekket skuespillerliste med blant andre Keanu Reeves, Winona Ryder og Julianne Moore i rollene.

Les også: Gossips uanstendige reklamer

America Ferrera (24)
America er en prisbelønt skuespiller som fikk sitt store gjennombrudd med serien «Ugly Betty». 24-åringen er yngst av seks søsken og vokste opp i California - foreldrene hennes kommer fra Honduras.

America startet sin skuespillerkarriere som sjuåring da skolen satte opp «Hamlet», hun har alltid visst at hun ville bli skuespiller. Den første filmen om venninnegjengen som lar en sliten jeans reise mellom dem en hel sommer var en av hennes første store roller, men det var i «Ugly Betty» at America satte seg selv på stjernehimmelen.

Les også: «Ugly Betty» gir meg aksept

Alexis Bledel (26)
Alexis var den mest kjente av jentene da den første Sisterhood-filmen kom i 2005 - hun hadde allerede spilt Rory i «Gilmore Girls» i fem år. 26-åringen vokste opp i Texas og hadde spansk som morsmål til hun begynte på skolen. Alexis har vunnet en rekke priser for sistnevnte rolle og ble kåret til «it»-girl i 2005.

Hun skal ha vært svært sjenert som barn og moren meldte henne på det lokale teateret for at hun skulle lære å komme over det. Det gjorde hun til gavns - men skuespillerkarrieren førte henne til en karriere som modell da hun var tenåring. I 2000 fikk hun rollen som Rory og hennes debut som TV-skuespiller ble en stor suksess. Alexis fortsetter nå sin karrieren med hovedvekt på film.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Amber Tamblyn (25)
Amber har gjort det stort på TV og gjorde suksess i seriene «General Hospital» og som Joan i dramaserien «Joan of Arcadia». Da hun var ti år spilte hun faktisk Pippi Langstrømpe i en skoleoppsetning og etter det begynte hun å gå på audition for film- og TV-roller.

Hun har vunnet noen priser og blitt nominert til Emmy, Golden Globe og Teen Choice Awards. Amber er poet ved siden av skuespilleryrket og har gitt ut et par bøker. Hun spiller for tiden inn hele tre filmer.

Serier: Hvilken MÅ du ha med deg?

255187

548

Kilder: Wikipedia og IMDB.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!