(YEYE): Sjekk de forskjellige motehusenes spådommer om høstmoten her.

Bik Bok - Laidback og nøytralt, med fargesplash
De fleste plaggene på Bik Boks hengere i høst er i nøytrale farger, med et og annet skikkelig fargerikt plagg - som for eksempel et par loose chinos i knallblått. Du kan også finne et par hoods med morsomme farger og mønstre, og t-skjorter med diverse trykk. Gode nyheter - nå er det chill som gjelder, og klærne skal være hippe, urbane og komfortable.

Ellos/Josefssons - 60-talls retrofølelse
Hos Ellos finner vi svart, grått og rødt, og klassiske kåper - både den lange, vanlige versjonen og den 60-tallsinspirerte A-formede. Den såkalte «shift dressen» er også gjeldende. Hos Josefssons ser vi også høstens store sats, nemlig blusen.

H&M - Frika og lekent
Skinn, skjorter, strikk og ull. Det er materialene som går igjen hos H&M i høst. Her kan du fortsatt finne frike-plagg, samt mange fargesterke plagg. Du kan finne en del oransje, blått, grønt og andre farger generelt. Cardigans er også et must, og skjerf om halsen er en viktig ingrediens. Damemoten er litt mer pyntet, men har et par likhetsfaktorer.

Only - Rocka med nagler
Hos Only i høst ser vi mye svart, med strikkede cardigans og rocka jeans. Naglebelte og bowlerhatt teamet med briller er også in. Ikke glem skjorten! Stor, liten, svart eller farget - skjorta er overalt i høst. Skjerf og sixpence hører også med. Det er nesten ingen farger å se i Onlys kolleksjon.

Urban Outfitters - Preppy boyfriend-mote
Denne høsten er det skolestilen, inspirert av skoleuniformer, og boyfriend-moten som gjelder hos hippe Urban Outfitters. Match for eksempel et kort, blomstrete skjørt med en herregenser eller blazer over. Cardigan er også et must! Vil du ha denne stilen, se etter blazere, herreskjorter og store overdeler, gjerne sammen med chinos eller skoleuniform-skjørt, alt i nøytrale farger.

Siste fra Yeye - gå til forsiden her!