(SIDE2): Etter en deilig sommer, står høsten for døren. Selv om det er vanskelig å se lyspunkter i at den varme og lyse tiden er over og kulden setter inn, så er det i alle fall en ting som er positivt - høstmoten!

Se hvordan kjendisene kler seg i moten nederst i saken!

Den engelske avisen Daily Mail, har laget en oversikt over de plaggene du bør ha i skapet ditt denne høsten. Drøm deg bort, eller løp og kjøp.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Paljetter
Klær med paljetter er «in» i år. Paljettene skal, ifølge ekspertene, helst være på størrelse med en britisk ten pence. Du finner denne dekorasjonen på både bukser, kjoler og andre plagg. Slipp glamouren inn i klesskapet.

Store smykker
Nå skal smykkene være store og ekstravagante. Det skal blinke, og fiffe opp et ellers så trist og kjedelig antrekk. La smykkene få oppmerksomheten i antrekket ditt, og du vil også lyse opp.

Sorte blonder
En sort blondekjole er utrolig sexy, og absolutt noe du bør ha i klesskapet ditt i år.

Bluser
Bluser er virkelig «hot» denne sesongen. Og den skal gjerne ha rysjer eller blonder. Det oser av eksklusivitet og eleganse.

Veskene
Nå skal du ikke ha kun en dyr og eksklusiv veske, men mange vesker som passer til de ulike antrekkene og humøret ditt. Fyll skapet med vesker, alt fra billige versjoner fra H&M til de mer eksklusive er lov.

Hodeskjerf
Dronning Elizabeth har brukt hodeskjerfet i årevis, og nå kan også du føle deg kongelig. Kjøp et fantastisk skjerf i silke, og knytt det godt rundt hode.

Les også: Her er stilikonenes høstsko

Leggings
Smale leggings i ulike materialer er «hot» nå. Materialer av skinn og paljetter er både sexy og vågalt. Tenk glamorøs rock-chick, og se hvor langt du tør gå for å oppnå den perfekte looken.

Skotske ruter
Invester i noe med skotskrutet mønster. Om dette er en jakke, kjole, tights, veske eller noe annet er ikke så viktig. Det skal være litt overdrevent, og du kan godt ha et helt antrekk i skotskrutet mønster.

Blodrødt
Det er mye sort, marineblått og grått og se på catwalken denne sesongen, men også blodrødt er lov. Rødt er både feminint og gir energi, og det trenger vel enhver på en kald høstdag.

Smale jeans
Ja, du leste riktig. De er her fortsatt disse smale jeansene. Nytt for sesongen er at de skal ha høyt liv. Jo, høyere og slankere de er, jo mer trendy er du.

Slik bruker stjernene moten

869

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!