Gå til sidens hovedinnhold

- Hun har for stor byste

(SIDE2): For mange modeller er det å pryde forsiden av Sports Illustrateds badedraktnummer katapulten som skyter fart på karrieren. Slik var det også for Heidi Klum.

Det var i 1998 den 177 centimeter høye blondinen fikk det ærefulle oppdraget, og siden den gang har skjønnheten bygd seg opp en solid CV og er av magasinet Forbes rangert som en av de best betalte modellene i verden.

- Alle gode ting må ende
Allerede i 1997 ble Klum, som startet sin karriere i 1992 med å vinne en tysk modellkonkurranse, en av englene til Victoria’s Secret.

Foruten å fungere som talsperson for det sexy merket gikk skjønnheten år etter år nedover catwalken iført undertøy og vinger på det mye omtalte juleshowet. I 2010 annonserte imidlertid Klum at hennes tid som engel var over, etter å ha vært tretten år under vingene til det amerikanske konsernet.

- Alle gode ting må ende. Jeg vil alltid elske Victoria og jeg vil aldri avsløre hennes hemmelighet. Det har vært en helt utrolig fantastisk tid, lød den offisielle uttalelse i forbindelse med offentliggjøringen av bruddet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Emmy-nominert
Foruten å vise seg fram i minimal bekledning har Klum også høstet mye oppmerksomhet for sine prestasjoner som vert og programleder for amerikanske «Project Runaway». I 2008 fikk hun også en Emmy-nominasjon for sin innsats i TV-serien.

Modellen har også vært å se i flere filmer og TV-serier, blant dem kassasuksessene «The Devil Wears Prada» (2006) og «Perfect Stranger» (2007), samt TV-serier som «Sex & Singelliv» og «How I Met Your Mother».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Hun er rett og slett for tung
Til tross for at skjønnheten er i stallen til IMG-modells er det som forretningskvinne Klum nå ser ut til å tjene størsteparten av sine penger. I 2011 skal Klum, ifølge magasinet Forbes, ha tjent 20 millioner dollar, og er dermed den best betalte modellen etter Gisele Bundchen.

Foruten å stutte nedover catwalken har nok Klum gjort gode penger på å figurer som talsperson for ulike merker. H&M, McDonalds og Volkswagen er bare tre av merkene skjønnheten har promotert og den langbente modellen er også Barbies offisielle ambassadør.

Til tross for at Klum er en av verdens mest kjente modeller, er det ikke alle i motebransjen som setter like stor pris på skjønnheten.

- Hun er ingen catwalkmodell. Hedi Klum er rett og slett for tung og har for stor byste. Og så smiler hun så dumt, skal den tyske designeren Wolfagn Joop har uttalt til Bild.com, gjengitt av Vogue, i 2009.

Karl Lagerfeld var en av flere som støttet uttalelsen, som kom etter at Klum stilte opp naken for den tyske utgaven av GQ Magazine.

To skilsmisser
Klum ser imidlertid ikke ut til å ha lidd nevneverdig som en følge av designernes uttalelse, og folk har fortsatt å hylle firebarnsmoren.

Også privat sett har Klum måtte tåle at mediene har latt seg interessere. Allerede i 1997 ble hun smidd i hymens lenker, og hennes utkårede var stylisten Ric Pipino. De to skilte lag i 2002, og i 2003 begynte blonden å date Flavio Briatore.

Romansen med Renaults Formel en sjef var imidlertid kort, og i 2004 møtte hun den engelske artisten Seal. Seeal og Klum to møtte hverandre mens Klum var gravid med sitt første barn, Helene Boshoven «Leni» Klum. Det er Briatore som er den biologiske faren til dette barnet, men Seal adopterte henne i 2009.

Klum og Seal har også tre biologiske barn sammen Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel (7), Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel (6) og Lou Sulola Samuel (3).

I januar 2012 ble det kjent at Heidi Klum og hennes ektemann gjennom åtte år hadde tatt ut separasjon.

- Folk trenger ikke vite hvem som gjorde hva. Men jeg er en løvinne, jeg har fire unger. Jeg er mor, jeg ønsker å ta vare på barna mine og beskytte dem. Jeg ønsker ikke å snakke om dem, om han eller om meg, sa Klum til magasinet Elle i kjølvannet av bruddet.

For tiden dater Klum livvakten sin Martin Kirsten.

Se flere bilder av modellen i bildekarusellen under!

Kommentarer til denne saken