(SIDE2): Det er lenge siden Kylie Minogue slo gjennom i den australske såpeserien «Neighbours». Men hun har beholdt sin popularitet, og blir fortsatt fotfulgt av paparazziene.

Se flere bilder av Kylie Minogue i bildekarusellen nederst i saken!

Tidligere denne uken ble den blonde skjønnheten avbildet hele fire ganger på samme dag, i fire forskjellige antrekk. Også noen dager tidligere ble hun avbildet tre ganger i tre forskjellige antrekk, så man kan trygt si at Kylie er et yndet bytte for fotografene.

Hit etter hit
Den blonde artisten er for tiden opptatt med promoteringen av sitt ellevte album, «Aphrodite», og selv om Kylie nå er en anerkjent artist, har ikke livet alltid vært en dans på roser.

I begynnelsen av karrieren var mange kritisk til den australske stjernens musikk.

Det var i 1987 Kylie forlot «Neighbours»-settet for å satse på musikk-karrieren.

Hennes første singel «Locomotion» lå i hele syv uker på toppen av de australske hitlistene, og førte til at hun fikk en gullkantet kontrakt med produsentene Stock, Aitken & Waterman.

Både debutalbumet, «Kylie»», og singelen «I Should Be So Lucky», havnet på toppen av de britiske hitlistene – og de neste to årene skulle Kylie lage hele 13 singler som alle nådde de britiske topp-ti-listene.

Etter noen mindre suksessfulle år, bestemte den australske artisten seg for å gå egne veier, og sa dermed opp kontrakten med Stock, Aitken & Waterman.

I årene som fulgte ga hun ut flere suksessfulle singler, og duetten med Nick Cave, «Where the Wild Roses Grow», førte til at Kylie fikk større troverdighet i bransjen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Karriereavbrudd
Da Kylie i 2001 ga ut albumet «Fever» fikk også USA øynene opp for den lave artisten, og hun bestemte seg i 2005 for å dra på turné på den andre siden av Atlanteren. Turneen ble imidlertid avlyst da Kylie ble diagnostisert med brystkreft.

En tung tid fulgte for Kylie, som måtte gjennom både operasjon og cellegiftbehandling for å få bukt med sykdommen. Men hun kom derimot sterkt tilbake med turneen «Showgirl: The homecoming Tour». Det skulle likevel gå litt tid før hun la ut på turne i USA, men i 2009 reiste hun både til USA og Canada.

Den 42-årige artisten har sanket en rekke priser, og holder fortsatt på sin popularitet. Hun uttalte nylig at hun er blitt britisk statsborger, og i likhet med sin søster Dannii Minogue, ser det ut til hun har funnet sitt hjem i Storbritannia.

Rocka og sexy
Foruten musikken, får Kylie også oppmerksomhet for sin trendy stil.

Mens hun privat gjerne stiller i trange jeans og lave sko – er det de korte, trange kjolene kombinert med høye hæler som er av hennes favoritter på den røde løperen.

(se flere bilder av Kylie Minogue nederst i saken)

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE FLERE BILDER AV KYLIE MINOGUE HER:

3920