Gå til sidens hovedinnhold

Ja, de er sammen!

Det har gått rykter en stund, men de seneste klinebildene viser at Serena og Dan fra «Gossip Girl» også er et par i virkeligheten.

(SIDE2): Blake Lively (20) og Penn Badgley (21) som spiller kjæresteparet Serena og Dan i den populære serien har funnet tonen også privat. I skikkelig sladrestil er det nå knipset bilder av de to på kosetur!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Turtelduer
Bladet People trykker i dag bilder av paret som kysser og koser seg på badeferie i Mexico. Paret har nettopp spilt inn de fem siste episodene i sesong én og følte vel at de fortjente en avslappende ferie. Valget falt på det luksuriøst resortet Paraiso de la Bonita på rivieraen i Mexico.

Se bildene her!(ekstern lenke)

Les også: Glammy Gossip Girls

Benektet
Blake Livley benektet i januar i år romanseryktene som florerte rundt henne og hennes søte kollega. Den gang sa hun til bladet at hun var lei av at folk bare fabrikkerte ting om privatlivet hennes. Vel, søt musikk oppsto tydeligvis kort tid etterpå, og nå er ikke paret lenger redd for hva sladrepressen skriver.

- Hun er fantastisk. Hun er vakker og en utrolig flott person, jeg liker alt ved henne, sier Penn.

I fjor ble han kåret til en verdens mest sexy menn av People, og den gangen var han på utkikk etter en kjæreste.

- Hun må være selvsikker og selvstendig, og om hun er pen gjør jo heller ikke noe, men det betyr absolutt ikke alt, skal han ha sagt den gangen.

Paret viste seg også sammen med Metropolitan Museum of Arts kostymegalla i forrige måned - se bilder fra festen her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!