(SIDE2): Den trendy hatten er blant høstens må ha-plagg. Men allerede nå har stjernene kastet seg på trenden. Side2 klarte heller ikke å vente helt til høsten, og prøvde derfor hatter under presseuken hos showrommene i Oslo nylig.

Stjerner med hatt
Stjerner som Madonna, Kylie Minogue og Sienna Miller elsker trenden med hatter. Sistnevnte har vist seg ofte i hatter de siste årene, men vi legger spesielt merke til den brune hatten hun bruker akkurat nå. Hatten er helt riktig, og ikke minst; den sitter også perfekt på hodet hennes. For riktig look, pass på at hatten ligger godt ned over pannen. Legg også gjerne hatten litt skeivt på hodet.

Kylie Minogues stråhatt passer perfekt nå i sommermånedene, og er et kult innslag til strandantrekket.

Se hvilke tre hatter vi falt for her :

Pepe Jeans
Hatten fra Pepe Jeans er absolutt Side2s favoritt. Den har en deilig kamelfarge og sitter perfekt på hodet. Hatten gjør seg utmerket til høstens store trend med lune plagg i brunt, beige, lakserosa og burgunder. De siste årene har sko, vesker og solbriller vært blant kvinnens viktigste tilbehør, men Side2 spår nå hatten til det viktigste tilbehøret for høsten og vinteren.

Legg spesielt merke til bildet til venstre. Dette antrekket er et perfekt eksempel på høstmoten 2011, med deilige oversized strikket gensere, tynne brune skinnbelter og den trendy hatten.

Filippa K
Motemerkets kolleksjon er inspirert av 70-tallet for høsten og vinteren 2011/2012. Hattene har også gjort sitt inntog, og vår favoritt kommer i de to fargene sort og sand. Denne hatten har et mykere preg, med sine runde former, enn mange av de andre hattene som kommer i butikkene om bare noen måneder.

By Malene Birger
Det danske motehuset har satset på hatter i både beige, sand og sort for neste sesong. Vi falt spesielt for den sandfarget hatten med sort bånd, som du kan se på bildet under.