(SIDE2): Designer og stylist Kjell Nordström, alias Baron von Bulldog, har sett seg mektig lei på landets stylistkjendis nummer én. Under helgens Gullruten-prisutdeling i Grieghallen hisset Baronen seg opp over oppførselen til Jan Thomas (41).

Terninghelvete
Den svenske designeren kastet terning for «God Kveld Norge» under det spektakulære showet lørdag kveld, mens Jan Thomas sto for terningtrilling i Se og Hør. Pia Haraldsen kom i Baronens fabelaktige designkjole, og fikk bare en firer på terningen av Jan Thomas. Men det er mest stilen til Jan som irriterer Baronen.

- Da jeg så Jan Thomas på Gullruten, minnet det om David Toska i lusekofte, ler Kjell Nordström til Side2.

Jan Thomas selv tar kritikken med stor ro, og hevder han tar alle synsinger fra Baronens side som et kompliment.

- David Toska - hvem er han igjen?

- Han fra Nokas-ranet vet du...?

- Han er jo kjempekjekk synes jeg! Nei, det tar jeg som et kompliment, utbryter Jan Thomas på telefon fra Spania til Side2.

«Uti vår hage»-trioen mener imidlertid Jan Thomas fortjener en sekser for antrekket sitt - les saken her!

Ulike
Stylisten forteller at Baronen er hjertelig velkommen til å mene hva han vil om hans antrekk og om hans terningkast til Pia Haraldsen.

- Pia er en veldig god venninne av meg, men det må jeg legge fra meg når jeg kaster terning. Verken kjolen eller håret var estetisk for min del, men der er vi alle forskjellige og vi må få ha forskjellige meninger. Kjell fikk en sekser for sitt antrekk for å si det sånn, han har alltid en strålende stil, sier Jan.

Se alle kjolene fra Gullruten her!

Stakk av
Men det var da Jan Thomas på ekte Hollywoodvis stakk av fra pressen under den røde løperen på Gullruten at Baronen reagerte. Jan ville ikke vise seg sammen med sin nye kjæreste og personlige assistent, Christopher Mørch Husby, selv om de to kom arm i arm.

Baronen er kjent for sin tøffe design og sin skarpe tunge, og sier han har sett seg lei på hele Jan Thomas og hans oppførsel.

- Hvilken oppførsel er det da - stikke av sånn? Han bretter seg ut i alt fra porno til dameklær og deler mer enn gjerne av sitt privatliv, men denne gangen ville han ikke vise seg med sin 19 år gamle kjæreste?! sier Baronen til Side2.

Les også: Her er kjæresten til Jan Thomas

Bevisst valg
For Jan Thomas var det et bevisst valg å ikke stille opp til fotografering med sin nye kjæreste.

- Vi ble enige om at vi ikke ville stille opp denne gangen. Gullruten var den første offentlige festen jeg var sammen med min kjæreste, og derfor ønsket vi ikke bli avbildet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Egen inngang
Side2 får vite at Grieghallen hadde en egen inngang til de kjendisene som ikke ønsket å bli knipset på den røde løperen, men den ville altså ikke Jan benytte seg av.

- Jeg synes virkelig ikke han kan klage på oppmerksomheten, folk bryr seg jo ikke om hvem han er kjæreste med, men å gjemme seg unna på den måten som om han var en stor Hollywood-stjerne blir patetisk, sier Kjell.

Men Jan mener at han alltid er rede til å by på seg selv, og gir pressen mye av seg selv bestandig.

- Jeg byr alltid på meg selv og mener at denne gangen måtte jeg få lov til å holde litt igjen på privatlivet mitt. Forholdet er jo veldig nytt for meg også, utover det var det ingen spesiell årsak til at jeg ikke ville stille opp, sier Jan.

Parodi
Kjell mener Jan Thomas har hatt underholdningsverdi tidligere blant annet i sitt eget program «Fra Hollywood til Parkveien», men nå begynner det å bli for drøyt.

- Han blir en parodi på seg selv, sier designeren.

- Nei, det har jeg ingen kommentar til. Jeg jobber sju dager i uken, i Norge så vel som internasjonalt. Kanskje Kjell bare er misunnelig? Hvem vet? Men jeg synes han burde tenke seg om før han snakker, han vet jo aldri om folk tar seg nær av det, sier Jan Thomas, og legger til at han har både nok selvironi og selvtillit til å tåle Baronens syrligheter.

Samtlige episoder av «Fra Hollywood til Parkveien» kan du se her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!