Gå til sidens hovedinnhold

Unngå dette på festival

Ønsker du å skille deg ut, bør du styre unna disse plaggene.

(SIDE2:) Festivalsommeren er ennå ikke over. Vinjerock, Malakoff Rockefestival, Sjonafestivalen, Storåsfestivalen, Målrock og Øya er bare et knippe av festivalene som står for tur.

Har du ennå ikke fikset klart festivalantrekket, er det visse ting du kanskje bør unngå å kle deg i. Ikke fordi det er ut, men fordi «alle» velger nettopp disse tingene på festival.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Alt vi nevner nedenfor er blant sommerens must - poenget vårt er at du bør unngå å velge alle trendene samtidig!

Her er fem på topp som «alle» kler seg i på festival:

STRIPER, STRIPER, STRIPER:
Ja, vi elsker striper - og det gjør alle andre også!

Stripete gensere, singleter, skjerf og kjoler er kommet for å bli. Grungemoten blir vi aldri lei. Løse klær, flanellsskjorter, dongeri og striper er fremdeles like hot som det var tidlig på 90-tallet.

Spesielt sistnevnte fikk for alvor et comeback i 2006, og stripene har holdt seg i motebildet siden. Striper er like in for gutta som for jentene, og passer både for dem som liker det maritime, eller den mer rocka stilen.

Både rød, blå eller svarte striper går til det meste, og et klesplagg med striper er et sikkert valg. Problemet er bare at ALLE går må striper for tida. Skill deg ut ved å styre unna stripemengden på festival...

WAY FARER:
Vi elsker disse RayBan-solbrillene - selvsagt! De er kule og egentlig et must på festival, men har du den klassiske svarte eller brune varianten kommer du garantert til å stå side om side med mange med like briller. Etter at kjedebutikkene lanserte sine kopier av denne 50-talls brillehiten er de dessverre blitt allemannseie. Kanskje velge noen andre solbriller til Øya-festivalen?

OLASHORTS:
Shortsen er jo sommerens «må ha», som Side2 skrev før sommeren. Og det mest moteriktige du kan velge er nettopp olashortsen. Den skal gjerne se litt slitt ut eller være hullete. At olastoffet er in er det MANGE som har fått med seg. Olashortsen sitter allerede som støpt på de fleste festivaljenter. Vil du ikke være en del av denimgjengen, bør du velge noe annet enn dongeri nedentil.

HUNTER:
Gummistøvler er både praktisk og kult på festival. Støvelen du garantert vil se mest av på festival er Hunter! Dette merket har vært in siden supermodellen Kate Moss ble observert med Hunter på en musikkfestival. Siden har it-jenter som Ashley Olsen sørget for at støvelen er kommet for å bli. De er fine, men nå har «alle» Hunter-støvelen på festival... Velg gjerne en annen gummivariant på føttene...

STORE SKJORTER:
Vårens og sommerens mote er både avslappet og lett – og spesielt med tanke på skjorter. Det er in med små blomster, jeansstoff eller ruter på skjortene. De skal være lange og luftige. Vil du unngå «skjortefellen» på festival, anbefaler vi at den store, rutete boyfriend-skjorta blir liggende hjemme i skapet.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar