(SIDE2): Det er jo ikke akkurat noe nytt - gutter i store, til tider ganske stygge trailercapser, men Justin Timberlake (27) og Ashton Kutcher (30) ser ikke ut til å bli enige om hvem som kom på ideen først.

Dilla
I årevis har begge gutta gått med caps, men den som digger den mest er uten tvil Ashton - et kjapt bildesøk på ham viser at han bruker hodepryden til enhver anledning. Intervjuer, prisutdelinger eller til middag, samme det, Ashtons favorittilbehør er uten tvil capsen.

Ashton tar mer enn gjerne kreditt for capsen, men det har Justin nå sett seg lei på.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

-Vi startet
Ifølge nettstedet Entertainmentwize er det altså Justin som startet trenden en gang tidlig på 2000-tallet.

- Det er morsomt, jeg hører til stadighet at Ashton hevder det var han som startet trailercapsmoten, sier Justin ifølge nettstedet.

Men det skal ha vært popartisten selv og kompisen Trace Ayala som begynte med de store capsene med logoer. Justin og Trace startet klesmerket William Rast, og de har kjent hverandre siden de var små.

- Trace og jeg brukte capsene da vi var 17 år, vi brydde oss ikke om trendene. Det gjør vi for så vidt ikke nå heller, sier han.

Justin er vel mer kjent for sine forkjærlighet for fedorahatter enn trailercapsen, men uansett han var først ute. Hevder han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!