(SIDE2): Det er vanligvis Kendall Jenner som tar seg av modelljobbingen, og magasinforsidene, i Jenner-familien, men nå kan se ut som hun får konkurranse av lillesøster Kylie Jenner.

Med nesering

18-åringen har tidligere gjort seg mest bemerket for de store leppene, og den stadige endringen av hårfarge, men nå viser hun en helt annen og mer glamorøs side i et nytt shoot for Elle.

Inne i den nye utgaven av Elle Canada stiller realitystjernen med en stor gullfarget nesering. Den skiller seg imidlertid ut fra de vanlige neseringene, med en hvit fjærdetalj nederst på ringen.

For å fullføre den rebelske trenden hadde Jenner en lyseblå skinnjakke hengende over skuldrene, med en matchende korsett, sexy strømper, og lårhøye støvletter.

Fikk velge cover

I forrige nummer av Elle ble de to coverforslagene med Kylie Jenner vist for fansen, og alle fikk muligheten til å stemme på sin favoritt, melder Daily Mail.

Jenner tok til sine følgere på Instagram, og delte bildene med fansen samtidig som hun oppmuntret folk til å stemme.

Til slutt var det et svart og hvitt foto, med en knall rosa Elle-logo som stakk av med seieren. På seg har Jenner en paljettbody, designet av Zuhair Murad og LaBourjoisie.