Gå til sidens hovedinnhold

Låner du Marys skjerf, Frederik?

Alltid stilig på tur.

(SIDE2): Kronprinsesse Mary (37) og kronprins Frederik (40) har nettopp kommet hjem fra et seks dager langt offisielt besøk i USA. Ifølge danske medier fikk kronprinsparet svært gode mottakelser på sin rundtur i landet der de hilste på danske emigranter, diverse politikere og amerikansk presse.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skjerfet til Mary?
Colorado, Chicago og New York var noen av stedene som ble besøkt, og Mary ankom samtlige byer og arrangementer alltid ulastelig antrukket i sin sedvanlige klassiske stil. Ektemannen har tydelig blitt inspirert av sin moteriktige kone, og da paret ankom forblåste Chicago kan bildene tyde på at han har lånt hennes skjerf for å holde det småkalde været unna.

I farger som lilla, rosa og oransje ser det uten tvil ut som et feminint skjerf, men vi hyller Frederik for å gutse til og kjøre stilen fullt ut.

Se bilder fra turen nederst!

Imponerte
Mary så som vanlig strålende opplagt ut, og kledte seg i fargerike vårklær for anledningen - særlig under gallamiddagen i New York på siste dag av besøket, da valgte Mary en stroppeløs, flerfarget kjole.

Hun passet også på at ektemannen hadde det komfortabelt siden han måtte foreta besøket på krykker etter at han brakk beinet under en skiferie i februar.

1793

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken