(YEYE): Den svenske kleskjeden har samarbeidet både med kunstneren Cecilia Carlstedt og toppmodellen Vicky Andrén.

Kunstnerisk høst
En av høstens mest spennende motetrender er tydelig preget av kunstens verden for eksempel ved at trykk og mønster er kunstinspirert som penselstrøk, grafiske former og håndtegnede motiver, ifølge en pressemelding fra Lindex.

Kunstneren Cecilia Carlstedt har malt bildene i bakgrunnen på kampanjen samt designet en t-skjorte kolleksjon med trykk i fargene svart, rosa, grønt og blå.

Form og volum
Kolleksjonen «Arty» bærer også preg av eksperimentering med form og volum. Det viktigste for denne stilen er volum oventil, med fokus på armene, og smalt nedentil. I tillegg blir det også volum i form av draperinger og legg ved hoftene i tulipanformer.

Nøkkelplagg for den nye stilen blir kjoler og stretchtopper i de nye siluettene sammen med skjørt med høy midje, skinnjakker og svarte bukser.

Sterke farger
Kontrasten mellom svart og hvitt, samt sterke farger preger stilen. Stilen har sterke farger som rødoransje, ceriselilla, blålilla og grønt, men også nøytrale gråtoner.

Viktig tilbehør
Til denne stilen er det viktig med tilbehør som fargesterke smale belter, vesker i kontrastfarger og sølv- og plastsmykker.

Arty-kolleksjonen kommer til salgs i juli.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.