Gå til sidens hovedinnhold

Marius med dyr jakke

Dunjakka til 11-åringen koster flere tusen kroner.

(SIDE2): Mens mamma Mette-Marit (35) varmer seg i Canada Goose-dunjakke er det jakken Kejo fra H. Miller som holder Marius Borg Høiby (11) varm i vinter. Prisen varmer også - bortimot 4000 kroner må man ut med for en jakke i voksen størrelse.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

På tur
Da de årlige julebildene skulle fotograferes av kongefamilien denne uken stilte Marius i Kejo-jakken som må være ny av sesongen etter det Side2 kan se.

Marius har blitt stor og lysluggen er snart klar for ungdomsskolen - så da må han kanskje følge trendene blant kidsa også?

11-åringen tok seg godt av sine småsøsken og passet særlig på en skeptisk Sverre Magnus (3) som ikke var helt glad for vær og vind den dagen.

Les mer her og se julebildene: Pølser til frokost på Skaugum

Les også:Prikk lik pappa

Japansk inspirasjon
Designeren bak dunjakkene er amerikanske Harrye Miller som i utgangspunktet jobbet som grafisk designer. Han slo seg sammen med japanske Rick Osoe og sammen reiste til Japan for å finne inspirasjon i byen Hokkaido.

Resultatet ble Kejo-jakkene med emblemer som verdenskart og solnedgang på ermene og ryggen.

Jakkene har vært superpopulære blant ungdom på beste vestkant i Oslo de siste vinterne - så de er selvsagt både utskjelt og elsket når det gjelder design og merke. De selger fremdeles godt, men hypen jakkene hadde for et par år siden er over.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken