Gå til sidens hovedinnhold

Mette-Marits sexy sko

Regn til tross - sexy stiletter hører med på tur!

(KRAGERØ/SIDE2): Kronprinsessens sexy rustrøde Mary Janes-sko er virkelig et syn for enhver skoelsker!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Regntungt
Hele dag to av kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits fylkestur i Telemark har bestått av godt gammeldags høstregn som varer hele dagen igjennom.

Les også: Haakon ble klissvåt

Kjører stil
Og selv om kronprinsessen var lur og skiftet sko da hun tok turen rundt i Fyresdal sentrum i formiddag – så sto hennes vakre stiletter til hundre i stil til sitt litt mer avslappede antrekk for dagen.

Mary Janes-sko vil si lakkstiletter med en liten rem som går over øverst på vristen. Det gir skoen et uskyldig, men allikevel sexy vri. Skoene var tidligere først og fremst barnesko og komfortable sko til fornuftige damer da de kom for over hundre år siden, men har i årene etter utviklet seg til å bli en klassiker for kvinner i alle aldre.

Det er ikke første gang Mette-Marit bruker nettopp disse skoene, hun liker godt lakk og har den typen sko i flere varianter.

Les mer her: Her imponerer du, Mette-Marit!

Kronprinsessen valgte seg altså sexy stiletter onsdag formiddag og ettermiddag til mørkegrå dressbukser, en svart kardigan med hvit trøye under og en pen rød kåpe over for å holde høstkulden ute.

Les også: Skodronninga Mette-Marit

Udødeliggjort
Mary Jane-skoene ble for alvor udødeliggjort av Carrie i «Sex og singelliv» som finner skodesigner Manolo Blahniks Mary Janes-sko i episoden der hun besøker Vogue. Skoene har siden den gang blitt kopiert i alle bauger og kanter – og har fått sin plass på motehimmelen for alltid.

Skobevisst
Tirsdag var det brune slangeskinnsko med åpen tå som gjaldt for den trendy kronprinsessen, men det holdt på å ga galt da hun mistet balansen på broen i Notodden.

Les også: Snublet foran fossefall

Les mer her: Mette-Marit hermer etter Märtha

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken