(SIDE2): Lady Gaga har gjort seg bemerket på den røde løperen i løpet av karrieren. Gjennom årene som har gått har hun blant annet stilt opp med en kjole laget av rått kjøtt, og flere kreasjoner som nærmest får henne til å se utenomjordisk ut.

Ingen selvtillit

Selv om det fleste av oss kanskje ville regnet med at det å spasere blant Hollywoods kjendiser og blitzlamper iført en kjole av rått kjøtt krever en del selvtillit, mener popstjernen selv det motsatte.

- Det er alltid motstridende følelser i meg. Om du ser meg i et veldig utagerende antrekk, så er jeg som regel veldig usikker på innsiden. Når jeg kler meg som en sofistikert dame pleier jeg derimot å føle meg både vill og sterk, sier Gaga til Billboard.

Videre legger hun vekt på at hun slettes ikke har endret seg, til tross for at klesstilen hennes har roet seg betraktelig de siste årene.

- Jeg har bare blitt voksen. Jeg fylte tretti, og da innså jeg at jeg lettere kom gjennom til majoriteten av samfunnet ved å kle meg mer tilgjengelig, sier hun.

Seksuelt overgrep

Mye av de oppsiktsvekkende antrekkene har kommet fra en følelse av å ikke høre hjemme i samfunnet hun lever i. Hele livet har Gaga slitt med angst og depresjoner, som en reaksjon på et seksuelt overgrep tidligere i livet.

- Jeg vil at alle unge mennesker der ute skal vite at det å føle noe dypt og inderlig er helt normalt. Det er normalt å kjenne litt på angsten i kroppen. Det som derimot ikke er normalt, er å seile gjennom hele livet på en rosa sky, sier hun.

De siste årene har Lady Gaga jobbet mer med seg selv, og dermed har hun også roet seg ned i klesveien.