(SIDE2): Artisten har fått med seg noen visninger under den pågående moteuka i Oslo og hvilken bedre anledningen enn å gi en liten sniktitt på sin nye smykkekolleksjon?

- Smykkene og brillene er fra egen linje. Det er veldig gøy å endelig ha fått tingene, sier Mira Craig til Side2 og viser fram store gullfargede øredobber med en frekk engel og glitrende stener rundt og store solbriller.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gikk fort
I tillegg til å jobbe for å få ferdig albumet sitt er hun altså i full gang med å produsere ferdig sin første kolleksjon med hovedvekt på tilbehør. Kolleksjonen heter «Mira Mira» og inneholder masse smykker og solbriller

- Vi reiste til Hong Kong i sommer for å finne en fabrikk som kunne produsere det. Alt gikk mye fortere enn jeg hadde drømt om og nå er smykkene klare for lansering, forteller Mira til Side2.

- Det er gøy å lage noe som jeg selv synes er kult å ha på meg.

Inspirert
Hun overvar Fam Irvolls visning onsdag kveld på DogA i Oslo og sier til Side2 at visningen var høydepunktet på moteuken.

- Visningen med den kule musikken og alt var bare utrolig bra.

- Blir du inspirert av norsk design?

- Akkurat Fam Irvolls kolleksjon er et eventyr og det er jo tittelen på mitt nye album - «Fairytale». Jeg blir litt inspirert, men jeg har min egen stil. Men jeg digger klærne hennes, sier hun.

Mira er ikke den eneste kjendiskvinnen som har falt for Fam - Charlotte Thorstvedt er også stor fan.

Les mer her:- Jeg digger crazy design

Med i videoen
- Smykkene mine er med både i musikkvideoen til første singel «I'm The One» og på albumcoveret. Jeg hadde fotoshoot til coveret med Per Heimly denne uken og det var helt sjukt, ler hun.

«I'm The One»-videoen er produsert av den anerkjente norske musikkvideoregissør Reinert «Ray kay» Olsen lanseres i månedsskifte.

- Videoen er snart ferdig og jeg er sinnssykt fornøyd. Nå har jeg tatt det til et helt nytt nivå, sier Mira.

Albumet skal etter planen lanseres i april i år.

Les intervju med Ray Kay her!

Klærkommer
Mira skal etter hvert også designe klær, men det er foreløpig ennå i startfasen.

- Det kommer både lipgloss og klær etter hvert. Jeg er i samtale med en fabrikk i Kina om å produsere klærne, så får vi se når det er i boks, sier hun.

Mira skal selge kolleksjonen via sin egen hjemmeside i første omgang.

- Første episode av dokumentaren min lanseres på nettsiden min 23. februar der får man se både arbeidet med smykkene og albumet. Folk bør få det med seg fordi det er mye morsomt og crazy der som skjer behind the scenes, forteller Mira.