Gå til sidens hovedinnhold

New Yorks kuleste er norsk

Vakre Byrdie Bell har satt seg på motekartet. Fille-grandtanten er en norsk prinsesse.

(SIDE2): New Yorks sosietetsprinsesse Byrdie Bell (23) er fashionista til fingerspissene og beveger seg i fasjonable kretser i storbyen - alltid klar for fest.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Se bilder av Byrdie nederst!

Norskamerikansk
23-åringen er datteren til norske Evelyn Byrd Lorentzen, som igjen er niesen til prinsesse Ragnhilds ektemann Erling Lorentzen. Ergo fille-grandtanten er prinsesse Ragnhild. Så Byrdie har mye norsk i seg.

Byrdie, født Evelyn Byrd Bell, kommer fra en lang rekke med Evelyn Byrds skal vi tro nettstedet Park Avenue Peerage. En av hennes forfedre er like gjerne oberst William Byrd II som grunnla Richmond i Virginia og hun er oppkalt etter hans datter. Selveste kong George av England skal ha blitt imponert over skjønnheten til den første Evelyn Byrd og nå går altså Byrdie i hennes fotspor.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Eksentrisk
Byrdie beskrives som eksentrisk i sin stil og det er kanskje ikke så rart med tanke på hennes favorittdesignere. Hun elsker kreasjonene til Rick Owens, Yigal Azrouël, Dries Van Noten og Ann Demeulemeester - alle edgy designerne med hvert sitt spesielle uttrykk. Er det moteshow i New York - så er Byrdie på plass. Det bar hun også da Kate Moss hyllet sin nye undertøyskolleksjon for Agent Provocateur.

Les mer her: Påkledt Moss hyllet naken Moss

Skuespiller
Selv om Byrdie er kjent for sine superkule antrekk og vakre kjoler, er det skuespiller hun vil bli. Hun har studert teater og filosofi ved Oxford og på skoler i New York, og er selvsagt fast bestemt på å bli en stjerne.

23-åringen er allerede på vei dit - Byrdie har suksess på scenen i storbyen og har også spilt i et par filmer. Hun hadde også en rolle i dokumentarfilmen «Rolling Stones» med regissør Martin Scorsese i setet.

227

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken