(SIDE2): Babylykke til tross for den 40 år gamle filmstjernen, nå har Chanel byttet henne ut til fordel for den yngre og ikke gravide «Den fabelaktige Amélie fra Montmartre»-stjernen Audrey Tautou (29).

Lukrativt
Det er britiske Daily Mail som skriver at Nicole Kidman har mistet sin svært lukrative kontrakt med motehuset. Nicole har frontet den legendariske parfymen Chanel No. 5 siden 2004, og kontrakten sies å være verdt svimlende 43 millioner kroner.

De spektakulære reklamefilmene for parfymen er regissert av den australske «Moulin Rouge»-regissør og Nicoles gode venn Baz Luhrmann.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ny reklame
Franske Audrey Tautou tar nå over som frontkvinne for parfymen. Og det er regissør bak «Amélie»-filmen, Jean-Pierre Jeunet, som skal stå for den nye reklamekampanjen. Det er kanskje ikke så rart at Chanel ønsket seg Audrey som nytt fjes, hun skal tross alt spille selveste Coco Chanel i filmen om hennes liv før hennes suksess moteverdenen.

Audrey har spilt i flere franske TV-serier og flere store filmer, blant annet «Da Vinci-koden» fra 2006 der hun hadde rollen som Sophie.

Les også: Vår dom over ukas filmer

Dumpet?
Det ryktes at Nicoles karriere er på hell etter at hun mistet parfymekontrakten, og har hatt to filmflauser de siste årene. Verken «Stepford Wives» eller «Bewitched» gjorde det særlig bra, og kilder skal ifølge den britiske avisen begynne å bli kritiske til hennes 100 millioner kroners-prislapp per film. Her i landet er hun nå aktuell i indiekomedien«Margot at the Wedding», der hun spiller en forfatter som har store problemer med sin søsters lykke. Men Nicole selv er svært bevisst på valg av filmer hun ønsker å spille i og er ikke lenger desperat på rollejakt.

- Jeg tar ikke lenger roller fordi jeg skal fylle et hull eller lære noe. Det skal mye til før jeg sier ja, sier hun.

Les mer her: - Ferdig med å løpe for livet
Se klipp fra filmen her!
Les anmeldelse av filmen her.

Nicole og ektemannen Keith Urban (40) venter altså sitt første barn sammen i sommer. Fra før av har Nicole barna Isabella (15) og Connor (12) som hun adopterte med eksmannen Tom Cruise. Nicole er svært lykkelig over graviditeten og nyter late dager på ferie i Australia.

Les også: Sjekk Nicoles ferielykke

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!