(SIDE2): Med et vevert gult undertøysett kalt «Desire for beautiful trash» lot designstudenten tankene gå til miljøet i sitt design - alt er laget i gjenbruksmateriale.

BAKGRUNN: - Undertøy må være utrolig sexy

Se bilder av undertøysvisningen nederst i saken!

Annen plass
Designet nådde Esmod-studenten Stine Fagervik-Rosén nesten helt til topps med i undertøysgiganten Triumphs store internasjonale konkurranse - kun slått av undertøy som skulle forestille en gråtende kvinne og en eventyrinspirert undertøy.

Stines undertøy er blant annet laget av gamle strømpebukser, sengetøy, underkjoler og et gammelt lokk. Men selv om Stine ble slått på målstreken kommer hun ikke tomhendt hjem fra Beijing - hun får med seg 50.000 kroner i premiepenger.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mange deltakere
31 deltakere fra en rekke land deltok, blant dem Sveits, Danmark og England. Det var flere småsprø antrekk som gikk ned catwalken - alt fra sexy undertøy til sommerfuglinspirerte og militærinspirerte antrekk.

Og det var ingen hvem som helst som skulle bedømme designet til de unge, håpefulle studentene. Juryen besto av supermodell Helena Christensen, skuespiller Michelle Lee og den nederlandske designerduoen Viktor & Rolf.

Lanseres
Det var til slutt japanske Midori Matsuo som gikk av med seieren og får sitt undertøy lansert i butikkene - ikke helt slik det ser ut i dag riktignok, det blir redesignet for et kommersielt marked.

Her hjemme selges Triumph-undertøy blant annet i Lindexbutikker.

567

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!