(SIDE2:) Semsket skinn og brunt er stikkordene for sesongens vesker.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Bytt til brun
Du har sikkert hørt at «Svart kan brukes til alt». Det samme gjelder sorte vesker, de passer til det meste. Men i år skal du velge en brun veske, og bruk den til både hverdag og fest. Du kan variere i alle størrelser - små og store. Vesker i brunt er in og er like stilig som de klassiske sorte veskene.

Indianer-inspirasjon
Særlig trendy er det med vesker i semsket skinn og frynsedetaljer. Fjær og falske pelshaler er hotte detaljer på vesker og bager. Ellers så er nagler en viktig detalj i motebildet år, både på sko, klær og vesker. Nagler gir deg og veska en mer rocka og stiligere look. Tvinnede skulderreimer eller lenker i metallringer er også populært i årets veskemote.

Konvoluttvesker
Dette er veskevarianten som rommer det aller viktigste og som du enkelt bare tar med deg i hånda. Den er et must å ha med når du skal ut på byen, enten om det er middag med kjæresten eller byvandring med jentene. Konvoluttvesker får du i mange ulike farger og er derfor perfekt å matche med resten av antrekket. Hotte farger er knallfarger som rød, lilla, gul, grønt og blått. Det blir heller aldri feil om du velger den svarte- eller hvite konvoluttveska.

Les også: Hva tenkte de her?

2983