Gå til sidens hovedinnhold

Se Lenes designerfavoritter

Dette ønsker hun seg akkurat nå.

(SIDE2): Lene Orvik driver en av Norges største mote- og hverdagsblogger, og hver uke kan du se henne legge ut bilde på bilde med lekre kjoler, skyhøye sko og kult tilbehør på Leneorvik.no. Vi har spurt bloggeren hva som er hennes designerfavoritter, og her forteller hun oss hva hun synes om rimelig kontra dyrt, og fem designerting hun ønsker seg akkurat nå:

Designerplagg må være tidløse
Kvalitet foran kvantitet? Eller kvantitet foran kvalitet? Jeg er nok mest fan av sistnevnte, nettopp fordi jeg heller kjøper meg fem par sko til normal pris, enn ett par sko til blodpris. Men en fin designerveske, et par designersko og lignende er ikke å forakte. Man har lov å unne seg noe ekstra fint i ny og ne. Og skal man først legge en del penger i ett designerkjøp, bør man være skråsikker på at dette er ett produkt man får brukt igjen og igjen.

Jeg synes designerplagg skal være tidløse, og ha en farge man kan kombinere med det meste. Hvis jeg investerer i designerklær skal jeg være sikker på at det er noe som jeg vil bruke daglig fordi jeg ikke ønsker å legge så mye penger i ett plagg som bare blir hengende i skapet.

Men at det er mye som frister, er det ingen tvil om. Her er mine 5 designer favoritter i sommer:

Kjole fra By Malene Birger
Denne er helt ny i butikkene, og finner også i blå. Det er en av de fineste kjolene jeg har sett. Ryggen skiller seg helt ut fra noe annet jeg har sett. Den er helt åpen bak, men har en gull lenke som går ned langs ryggraden. I tillegg er snittet på den så enkelt og minimalistisk, og fargen er bare «to die for». Absolutt noe jeg sikler etter.

Les mer om mote på Leneorvik.no.

Marion Bag fra Alexander Wang
Noe så yndig! Jeg bare elsker denne. Fargen, bronsedetaljene, størrelsen – og formen. Dette er en veske jeg vet jeg kunne brukt om igjen og om igjen, uten og blitt lei.

Beige er en farge som stadig kommer igjen i motebildet, og vesken er veldig tidløs. Fargen går også til det meste. Virkelig en liten delikat sak som jeg så gjerne skulle kapret til sommergarderoben.

Blazer fra Theory
Er det noe jeg har flust opp med i garderoben, så er det blazere. Men jeg mangler en som denne, med nydelig sandfarge.

Elsker snittet på den, så klassisk og fin, og går til alt. Kjole, bukse, shorts, skjørt, og tillegg er det tidløs. Jeg vill brukt den både til hverdags og til fest.

Les også:
– Bloggen gjør folk glade
Se Lenes herlige vårgarderobe
Slik blir du festivalklar

Metal waist belt fra Matthew Willamson
Er det noe jeg elsker denne sommeren, så er det metal waist-belter. Jeg har allerede tre billigbelter, som jeg bruker flittig. Ja, faktisk nesten hver eneste dag.

Jeg elsker de, og de setter en ordentlig tvist på antrekket. Dette beltet fra Matthew Willamson er det fineste sølvbeltet jeg har lagt mine øyne på. Og det belte jeg har i skapet kan ikke måle seg med det. Dette er rett og slett perfeksjon.

Yves Saint Laurent leather pumps
Både formen og fargen på disse pumpsene er perfekt. Jeg elsker denne type pumps, og høyden er perfekt. I tillegg er de høye fremme, og dermed er de ikke så vonde å gå i.

Ett par beige pumps er ett must i skogarderoben. Det går til alle farger, og kan kombineres både med kjole, skjørt, bukse, shorts, jumpsuits and you name it. Perfekt.

Sjekk ut bloggen til Lene her.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken