Gå til sidens hovedinnhold

Ser du hvem dette er?

- Det er noe rart med disse bildene.

(SIDE2): Jennifer Lawrence (22) er Diors nyeste ansikt utad. De nyeste bildene av henne for Miss Dior-kampanjen ble nylig sluppet, og hun er blitt både elegant og grasisøst foreviget på bildene tatt av Willy Vanerperre.

Superelegant
Lawrence har den siste tiden både blitt sett i Dior og gått på Dior-visninger, så det var bare passende at hun nå også skal representere motehuset i den nye kampanjen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

22-åringen ble stylet av Oliver Rizzo i en svært klassisk stil. På et av bildene har hun på seg en sort dress, på et annet har hun på seg den lille sorte, og på et av bildene har hun på seg en renskåret kjole som er inspirert av en dressjakke.

På tre av bildene har hun et nettingslør på hodet, og håret er trukket stramt bakover.

Ingen kan si at ikke stjernen ser vakker ut på bildene, men ikke alle er like begeistret over kampanjen likevel.

- Kjente henne knap igjen
- Hun ser elegant ut, det er helt sikkert. Men hun ser likevel ikke ut som sitt glødende, livfulle selv. Lawrence er en av de blideste, mest tullete og elskverdige stjernene i Holywood - så hvor er den jenta, Dior?, spør Huffington Post i saken som heter «Det er noe rart med disse bildene».

- Vi kjente henne knapt igjen, fortsetter avisen.

At «The Hunger Games»-stjernen skulle fronte Dior ble avslørt i oktover i fjor, og bildene har nå blitt lansert bare dager før Oscar-utdelingen.

Jennier er nominert i kategorien «Beste kvinnelige skuespiller» for sin rolle i «Silver Linings Playbook», og uansett om hun vinner eller ei så er det sikkert at Jennifer er en stjerne som bare kommer til å stige.

Siden Lawrence nå er Diors nye ansikt utad tipper vi at hun kommer til å dukke opp med en kjole fra motehuset på den røde løperen på søndag.

Se alle kampanjebildene her:

5452

Kommentarer til denne saken