(SIDE2): Fredag viste designeren Kristian Aadnevik fra Bergen sin splitter nye kolleksjon under moteuken i Milano. Her går først og fremst de aller største navnene - og Aadnevik nevnes i samme åndedrag som Prada, Gucci og Dolce & Gabbana.

Se hele kolleksjonen nederst i saken!

Sexy
Sexy, knallrosa og feminint er hotte stikkord for hans rocka, gotiske kolleksjon som har fått både Rihanna og Madonna til å velge seg nettopp hans kjoler. Materialene er i all hovedsak chiffon, silke, skinn, pels og ull.

Hans favorittfarge akkurat nå er fuksia (altså rosa) - og han forteller i et intervju med henne.no at denne fargen blir den hotteste i moteåret som venter oss.

Første gang
Aadnevik viser frem kolleksjonen for første gang under moteuken i den italienske motehovedstaden, designeren har galleri og studio i London og har de siste årene vist sine kreasjoner under den britiske moteuken.

I forrige måned ble Aadnevik hyllet av Donatella Versace og motemafiaen da han viste sin kolleksjon for nettopp det italienske motehuset Versace i Firenze. Hans nye kolleksjon er en videreføring av den kolleksjonen.

Les mer her: Glamorøs visning for Versace

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!