Gå til sidens hovedinnhold

Shoppet klær for én million

Prøver Sarah Palin å shoppe seg til seier?

(SIDE2): Sarah Palin (44) er utsatt for mobbing fra flere hold i USA, men garderoben skal det altså ikke være noe å si på.

Les også: Brukte 150.000 skattekroner på døtrene
Les mer: Palin latterliggjøres

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Punget ut
Republikanernes sjefer har virkelig punget ut for at visepresidentkandidat Sarah Palin skal ta seg best mulig ut.

Ifølge Splash News skriver nettstedet Politico at nesten én million kroner er brukt på ny garderobe til henne - shopping tok virkelig helt av denne uken rapporteres det.

På fasjonable sjapper som Saks Fifth Avenue og Neiman Marcus ble det på sistnevnte motekjøpesenter svidd av hele 75.000 dollar eller nesten 400.00 kroner på en gang. Sko, drakter og vesker er bare noe av det som trengs i valgkampen, i september ble det brukt 33.000 kroner på hår og makeup til Alaskaguvernøren.

Les også:Palin i superkort skjørt

Til veldedighet
Etter at Palins klesbudsjett er blitt gått etter i sømmene har ikke reaksjonene latt vente på seg i USA. Men til nettstedet sier talskvinne for det republikanske paritet Tracey Schmitt. for visepresidentkandidaten at klærne skal gis bort til veldedighet etter de er brukt.

- Det er bemerkelsesverdig at vi bruker tid på å snakke om bukser og bluser, med tanke på de viktige spørsmålene vårt land står stilt overfor, sier Tracey Schmitt.

Mye mote
Det er ikke bare Sarah Palin som shopper til den store gullmedaljen - under republikanernes landsmøte i august ble det ene antrekket til presidentkandidat John Mccains kone, Cindy, regnet ut til å ha en verdi på over halvannen million.

Les også:Valgkampens dyreste antrekk?

Mote er uten tvil godt stoff i valgkamptidene og Michelle Obamauyuu hylles for sin stil, den hylles faktisk så mye at hun endte på listen over verden best kledde av magasinet Vanity Fair.

Les også:Disse er verdens best kledde

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken