(SIDE2): Jan Thomas har virkelig brakt Hollywood til Parkveien med sin splitter nye salong. Noe av det aller mest glamorøse og amerikanske en kan tenke seg er selvsagt en del av pakken - en «bli ny»-dag.

Manikyr, ny frisyre, sminke og styling - hva mer kan egentlig en jente ønske seg? Side2s 28 år gamle reporter er klar for testing.

Se bildeserie fra dagen nederst i saken!

Les også: Side2 besøkte stjernenes hudsalong

Fabelaktig og travel
Salongen, som åpnet i forrige måned med et stjernespekket fest, er full av blide folk. Noen står klare med cappuccino, mens TV-teamet løper rundt for å dokumentere nok en travel dag i kjendisstylistens liv. Vi befinner oss i Jan Thomas' Salong i Parkveien rett bak slottet i Oslo en deilig vårdag i april, og Side2 blir tatt varmt imot av salongens daglige leder, Tommy.

- Hei, velkommen! I dag skal du få full pakke, sier han hjertelig og Side2 kjenner pulsen slå. Fabelaktig.

Frisør Mari Heggedal tar en raskt titt på det vinterslitne håret mitt og vi konkluderer raskt at vi skal beholde lengden, men freshe det opp med striper, mer dybde og en litt 70-talls inspirert klipp. Mari jobbet med Jan på frisørsalongen Inch i fjor, og ble med han da han startet sin egen salong i år. Side2s reporter ble ny med kjendisstylisten for nesten nøyaktig et år siden - se resultatet her!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Populært
En «bli ny»-dag koster fra 5000 kroner, og har allerede blitt superpopulært i salongen. Det er først og fremst voksne kvinner i femtiårene som unner seg en slik heldagsbehandling, der også Ellipse-klinikken er involvert med blant annet Botox, laser og aknebehandling på menyen.

- Det er inspirert av behandlinger fra USA, forteller makeupartist og negldesigner, Vidar Svendsen, som gjør manikyren mens håret blitt stripet.

Neglene hans er de lengste vi har sett - vakkert laget, lange og glitrende. Jeg blir svært fascinert av at han kan jobbe med så lange negler.

Frukt blir satt frem og cappuccino fra en skikkelig kaffemaskin blir laget. Frisør Mari er tidligere barista og står for kaffeopplæringen, og kaffen er nydelig.

- Vi vil tilby en helhet. Kundene skal virkelig nyte og kose seg når de er her hos oss, sier hun. Tommy svinser rundt med kamera i hælene og tar lunsjordrene våre.

- Sushi?

- Det sier vi tusen takk til!

Se bildeserie fra dagen nederst i saken!

En vanlig dag
Jan Thomas haster til og fra salongen og er i gang med boklansering mens Side2 blir ny. Tre kamerateam er innom i løpet av dagen. Programmet «Fra Hollywood til Parkveien» filmes to ganger i uken, men «Manshow» og Håvard Lilleheie og «Spotlight» på TVNorge er også innom denne dagen.

- Er det alltid så travelt? undrer vi.

- Ja, det er nesten alltid sånn som dette, men vi prøver å ikke la det bli forstyrrende for kundene. Det er jo også mange som synes det er litt artig med alt som skjer, sier Tommy.

De andre kundene ser fornøyde ut og ingen klager på kameramenn, mikrofoner og fotografer som virrer rundt i salongen. Side2 rekker et kjapt bilde utenfor salongen før stylisten springer av gårde til neste oppdrag. Altså en helt vanlig dag i Jans liv.

Napp napp
Stylist og makeupartist Jon Lundemoen legger en dagsminke med et godt underlag som dekker urenheter og annet smuss.

- Jeg skal vise deg hvordan du fremhever de blå øynene dine med sminke, sier han.

Jeg synes alltid øynene mine blir blåere uten sminke, men Jon legger bronsefarger og bruntoner som løfter øyene flott.

Jon tar en rask titt på Side2s fotograf, og vi blir raskt enige om at han trenger en liten makeover. Vår eminente fotograf blir nappet og øyenbrynene blir nye!

- Hehe, det var ikke vondt altså, sier han. Vel, vi tror ham ikke.

Styling og shopping
Det som gjør bli ny-dagen annerledes fra andre salonger som tilbyr en slik dag, er den personlige shoppingen og stylingtipsene.

Jon hjelper til med dette også, og tar med kunder ut på shopping i de mange butikkene i hovedstaden. En slik runde kan ta opptil tre timer, så det virkelig noe for de shoppeglade.

Vel, ingen hel dag uten shopping, og vi tusler bort til den svenske merkebutikken Tiger i Hegdehaugsveien. Jon tenker kjoler og sommer - søtt kombinert med noe rocka.

- Jeg digger denne kjolen, den er helt fantastisk, sier Jon og tar frem en nydelig blomstrete lang sommerkjole med halterneck. Den faller fint rundt kroppen er Jons dom, og undertegnede må si seg enig - den er perfekt til glade sommerfester.

Konklusjon
Konklusjonen er som følger - håret ble utrolig bra, det ser naturlig, frisk og fint ut, pluss at jeg fikk en frisyre som er grei å style selv. Sminken var fin, selv om det ble litt mer enn jeg er vant med. Neglene ble flotte og shoppingen var kjempegøy. I det hele tatt en deilig dag kvinner i alle aldre kan nyte!

En «bli ny»-dag varer fra fem til åtte timer og koster fra 5000 kroner - men salongen tilbyr selvsagt alt hver for seg også. Konsultasjon og diverse behandlinger med Jan Thomas koster fra 2500 kroner.

Se resten av stylingtipsene og bildene fra dagene nederst i saken!

Les mer om mote her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!