Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk det skapet!

Blogger og fotballfrue, Caroline Berg-Eriksen, har alle jenters drømmeskap.

(SIDE2): Caroline Berg-Eriksen har et lidenskapelig forhold til mote. Hun elsker å fordype seg i moteblader, klippe ut antrekk og catwalkfashion som interesserer henne, og lime dem sammen i en slags scrapbook.

– Det er viktig å ikke følge moten slavisk, men heller finne elementer som du vil bruke. Mikse og leke seg litt, sier Caroline til Side2.

Norges nest største blogg
Hun blogger daglig om sin lidenskap til mote på Fotballfrue.no, en blogg som er Norges nest største og følges av mange tusen lesere hver eneste dag.

Ifølge ektemannen, fotballspiller Lars-Kristian Eriksen, har hun altfor mange par med sko. Selv har hun ikke tellingen, men tør påstå at antallet i hvert fall er tresifret. Og til det kreves selvsagt et skap som er langt større en gjennomsnittet.

Caroline har nemlig klesskapet de fleste moteinteresserte jenter drømmer om. I hennes Oslo-leilighet har hun 16 «hellige» kvadratmeter som kun rommer hennes klær, sko og tilbehør.

Skapet har paret selv laget med «Ikea Home Planner», et verktøy som gjør at du kan legge inn mål, vinduer, stikkontakter og vegger i et program slik at du lettere kan planlegge rommet du vil innrede. Syv store skap fikk plass hos Caroline, og innmaten tilpasset hun selv.

– Vi valgte å legge fokus på sko, og gjøre litt ekstra plass til det, fordi jeg virkelig svømmer i dem, sier Caroline.

Se bilder av Carolines drømmeskap på Fotballfrue.no.

– En liten jåle
Selv om sko er hva Caroline har våte drømmer om, er kjoler nesten like viktig.

– Jeg elsker kjoler, siden jeg er en liten jåle, og synes det er bedre å ha for mange enn for få. Det finnes ikke noe bedre enn å ha kjoler i skapet jeg ikke har fått brukt ennå. Da har jeg alltid noe nytt og gøy å ha på meg, sier hun.

Caroline understreker at det er viktig å handle rimelig når man handler så mye som hun gjør.

– Hvis ikke ville jeg nok blakket meg helt. Skal jeg kjøpe dyre plagg, blir det plagg som er tidløse, og som varer flere sesonger, sier hun.

H&M Trend er en av favorittene. Men på skofronten har hun en forkjærlighet for Christian Louboutin og Karen Millen. Og det er nettopp førstnevnte som har designet favorittene i Carolines walk-in-closet.

Ingen onepiece-fan
Til tross for at Carolines skap inneholder hundrevis av flotte skopar og nydelige kjoler, finnes det også noe hun selv gremmes litt over.

– Jeg har et forferdelig utslitt treningssett, som jeg absolutt ikke klarer å kvitte meg med. Jeg tror faktisk det smuldrer opp snart. Ja, også russebilgenseren vi fikk trykket da vi var russ. Den er sort med rosa trykk «Sex&Singelbil – Indian Version». Siden interiøret i bilen var burgunder, valgte vi å kjøre en indisk stil. Ganske pinlig.

Selv om Caroline er svært motebevisst, finnes det et plagg som er i vinden hun aldri ville gått med.

– Jeg ville ikke hatt en onepiece om noen kastet den etter meg, avslutter Caroline.

Besøk Carolines blogg Fotballfrue.no.

Caroline Berg jobber også som journalist for Side2, og du finner hennes artikler hos oss regelmessig.

Kommentarer til denne saken