(SIDE2): Det nærmer seg med stormskritt for premieren av «Sex og Singelliv 2» - og det er heller ikke vanskelig å se på Sarah Jessica Parkers antrekk.

Selvsikker går hun daglig ut døren i New York i trendy antrekk på antrekk, selv når barna bare skal leveres på skole og til dagmamma. Side2 vil derfor gi deg en guide til Sarah Jessica Parkers kule hverdagsantrekk. Nyt bildene her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

FLERE BILDER NEDERST PÅ SIDEN

Ugg er favoritten
Verdenspremieren av filmen «Sex and the city 2» er ventet til 27. mai i år, mens vi her i Norge må vente til 4. juni på oppfølgeren av den første «Sex og singelliv-filmen». Hovedpersonen Carrie er uten tvil en av verdens største moteskapere, men vi har også mye å lære av moteprinsessen privat.

Sarah Jessica Parker elsker å kle seg i trendy antrekk, men foretrekker en laidback og behagelig stil. Om vinteren tusler trebarnsmoren rundt i New Yorks gater i Ugg-sko, en stor parkas, skjerf og solbriller.

Elsker ankelboots
Men når de første plussgradene viser seg på gradestokken, bytter hun ut Uggsa med skyhøye ankelboots. Hun har rett og slett dilla på ankelboots, og bruker de like mye til kjoler som til jeans. Sarah bretter gjerne opp boyfriendjeansene sine og bruker de til ankelboots - en herlig kombinasjon, som er typisk SJP.

Les mer om Sex og singelliv på filmweb

Aldri uten solbriller
Stilikonet klarer seg trolig heller ikke uten et par solbriller. Ulike fasonger og merker sitter som klistret på nesen hennes hver eneste dag.

På skikkelig travle dager, setter Sarah håret opp, hiver på seg et par solbriller, og vips ser hun både veldig fresh og trendy ut.

Nye blazere
De siste dagene har stilikonet oftere vist seg i en ny type blazer i fløyelsstoff. Sarah Jessica klarte tydelig ikke å velge farge, og kjøpte derfor både en grønn og en lilla i samme slengen.

Den grønne blazeren matcher hun til turkise pumps, mens den lilla blazeren blir brukt til rosa Christian Louboutin-sko. Sarah beviser her at det funker å bruke samme farge i ulike nyanser i ett og samme antrekk.

BLI INSPIRERT TIL ET TRENDY VÅRANTREKK AV SARAH JESSICA PARKER I BILDEKARUSELLEN LENGER NED:

3225