(SIDE2:) Vi gir deg de første bildene av høstkolleksjonen til H&M, KappAhl og Lindex.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Se bildespesial lenger ned i artikkelen!

Lag på lag
Alle de tre butikkjedene viser at det er lag på lag som gjelder til høsten. Alt er lov - match ulike mønstre, bruk grovstrikkede plagg sammen med skinnjakka og blazeren som du kjøpte i vår vil være like trendy å bruke til høsten.

Les også: Dette går du med i høst

Deilige høstjakker
Den oversizede boyfriend-jakka er god å ha når de kjølige høstkveldene kommer. Årets høstkolleksjoner vil by på flere varianter av store jakker i ulike lengder. Både blazere, trenchcoats og cardigans kan gjerne være en størrelse eller tre for store. Til høsten vil du også se mer av lange, tykke strikkeskjerf og strikkede overdeler som vest og poncho.

In med rysjer
Blomster- og blondemoten fra våren og sommeren vil fortsette utover høsten. Særlig rysjer vil være dominerende og bidrar til mange søte, romantiske høstklær. Fargene i de ulike høstkolleksjonene er dominert av mye grått og sort, men det trenger ikke å bli trist og kjedelig for det. Hvitt og lyse gråtoner vil også prege høstmoten, og sprit opp antrekket med fargerike skjerf og store smykker.

Les også: - Spriter opp antrekket

Nøkkelord for den kommende høsten vil være oversize, strikk, lag-på-lag, rysjer og mønsterkræsj. Nøkkelplaggene vil være blazer, jeans, lange jakker og lange kjoler.

Bilder fra KappAhls høstkolleksjon:

3431

Bilder fra H&Ms høstkolleksjon:

3429

Bilder fra Lindexs høstkolleksjon:

3432